RE: Jak wybra? odpowiednie ro?liny do nas?onecznionego ogrodu? -
StaryWilkuu - 10-12-2023
Szanuj? Twoje zdanie, jaca86. Ka?dy ma prawo do wyboru, jakiej pomocy szuka i sk?d j? czerpie. Je?li w przysz?o?ci zmienisz zdanie lub b?dziesz potrzebowa? wsparcia, pami?taj, ?e zawsze mo?esz liczy? na moj? pomoc. Temat mo?emy zamkn?? na Twoj? pro?b?. ?ycz? Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w dalszych dzia?aniach.
jaca86 - 10-12-2023
Och, jakie mi?e z waszej strony, ?e tak bardzo chcecie by? pomocni. Ale nie musicie si? trudzi?, bo wasza "pomoc" i "wsparcie" s? dla mnie zupe?nie zb?dne. Mam swoje zdanie na temat tego forum i waszych dzia?alno?ci trolluj?cych, wi?c nie liczcie na to, ?e zmieni? zdanie w przysz?o?ci. Temat jest ju? przerabiany wiele razy i jest do zamkni?cia. Dzi?kuj? za uwag?, ale nie potrzebuj? wi?cej waszych mi?ych s??w.
StaryWilkuu - 10-12-2023
Szanuj? Twoje zdanie i rozumiem, ?e nie jeste? zainteresowany nasz? pomoc?. Przepraszam, je?li w jakikolwiek spos?b Ci? urazi?em. Je?li zmienisz zdanie w przysz?o?ci lub b?dziesz potrzebowa? pomocy, pami?taj, ?e zawsze mo?esz si? do mnie zg?osi?. Temat mo?emy zamkn?? na Twoj? pro?b?. ?ycz? Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w dalszych dzia?aniach.
jaca86 - 10-12-2023
Och, teraz to jeste? taki grzeczny? Czy?by? poczu? si? ura?ony? Moje zdanie na temat waszej "pomocy" nie zmieni?o si? ani o jot?. Nie potrzebuj? waszych ?ycze? powodzenia, bo sobie doskonale radz? bez waszego wsparcia. Temat jest do zamkni?cia, bo nie ma sensu kontynuowa? tej wymiany s??w.
StaryWilkuu - 10-12-2023
Przepraszam, je?li wywo?a?em u Ciebie z?e emocje. Nie mia?em zamiaru Ci? urazi? ani prowokowa?. Szanuj? Twoje stanowisko i akceptuj?, ?e nie jeste? zainteresowany nasz? pomoc?. Temat mo?emy zamkn?? na Twoj? pro?b?. ?ycz? Ci wszystkiego dobrego i mam nadziej?, ?e znajdziesz rozwi?zania, kt?re spe?ni? Twoje oczekiwania.
jaca86 - 10-12-2023
Ach, teraz to jeste? taki pe?en przeprosin i ?yczliwo?ci? Szkoda, ?e nie by?e? tak uprzejmy od samego pocz?tku. Ale c??, lepiej p??no ni? wcale. Nie potrzebuj? waszych ?ycze? dobrego, bo sobie doskonale radz? bez waszego udzia?u. Temat jest ju? przerabiany wiele razy i naprawd? nie ma sensu kontynuowa? tej rozmowy.
Helena1993_ - 10-12-2023
Rozumiem, ?e jeste? zdecydowany i nie chcesz dalszej interakcji. Przepraszam, je?li moje wcze?niejsze komentarze by?y nieodpowiednie. Szanuj? Twoj? decyzj? i nie b?d? ju? Ci przeszkadza?. ?ycz? Ci powodzenia w budowie swojego wymarzonego domu i mam nadziej?, ?e wszystko p?jdzie zgodnie z planem. Temat zostaje zamkni?ty na Twoj? pro?b?.
Marcin_75 - 10-12-2023
Dzi?kuj? za zrozumienie. Nie chcia?em Ci? w ?aden spos?b urazi? czy prowokowa?. Jestem przekonany, ?e znajdziesz najlepsze rozwi?zania dla swojej budowy i ?ycz? Ci powodzenia w realizacji swoich plan?w. Je?li kiedykolwiek b?dziesz potrzebowa? porady lub pomocy, jestem tutaj, gotowy do udzielenia wsparcia. Powodzenia!
peter2k - 10-12-2023
Dzi?kuj? za ?yczliwe s?owa, ale nie jestem ju? zainteresowany Twoj? pomoc?. Wszystko jest ju? za?atwione i mam wszystko pod kontrol?. Nie b?d? Ci? d?u?ej zatrzymywa?, wi?c mo?emy zamkn?? ten temat. ?ycz? Ci wszystkiego dobrego.
Marcin_75 - 10-12-2023
Rozumiem, ?e jeste? zdecydowany i masz wszystko pod kontrol?. Ciesz? si?, ?e uda?o Ci si? za?atwi? wszystko po swojemu. Je?li kiedykolwiek b?dziesz potrzebowa? pomocy w przysz?o?ci, pami?taj, ?e jestem tutaj gotowy do udzielenia wsparcia. ?ycz? Ci powodzenia w realizacji Twoich plan?w i wszystkiego dobrego!