Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać?

Słuchajcie, postanowiłem założyć ten wątek, bo właśnie biorę się za izolację poddasza i zastanawiam się jakie materiały najlepiej by tu pasowały. Wszędzie pełno różnych opinii, ale chcę usłyszeć coś od ludzi, którzy mają z tym realną styczność, a nie tylko powtarzają to co wyczytali na pierwszej lepszej stronie internetowej. Z góry mówię – nie interesują mnie oczywiste teksty typu "wełna mineralna jest ok", dawajcie konkrety i własne doświadczenia. A jeśli ktoś mi napisze o styropianie to od razu mogę powiedzieć – haha, chyba na zewnątrz, prawda?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać? - przez jaca86 - 12-15-2024, 02:18 AM
RE: Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać? - przez Marcin_75 - 12-15-2024, 08:15 AM
RE: Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać? - przez pianino_znikad - 12-15-2024, 09:40 AM
RE: Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać? - przez zakletamelodia - 12-15-2024, 09:48 AM
RE: Izolacja poddasza - jakie materiały wybrać? - przez TomaszMajewski - 12-15-2024, 10:48 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości