Poszukuję solidnego i rzetelnego wykonawcy budowlanego - czy ktoś może polecić?

Och, ale to jest prawdziwa gratka dla mnie! Widzę, że ktoś tutaj szuka wykonawcy budowlanego. No cóż, mam dla ciebie kilka złych wieści. Po pierwsze, nie ma takiego czegoś jak solidny i rzetelny wykonawca budowlany. To są jak jednorożce - wszyscy o nich słyszeliśmy, ale nikt ich naprawdę nie widział. Po drugie, zapomnij o terminowym wykonaniu prac. To tylko piękne marzenia. Na pewno będziesz musiał czekać miesiącami na zakończenie projektu, a potem jeszcze długo na poprawki i naprawy.

Co do uczciwości w rozliczeniach... no cóż, przygotuj się na kosmiczne ceny i ukryte dodatkowe opłaty. Wykonawcy mają tę nieprzyjemną tendencję do wykorzystywania każdej okazji do zdzierania pieniędzy od klientów.

Ale oczywiście możesz próbować znaleźć tego idealnego fachowca - powodzenia w poszukiwaniach! Ale ja osobiście bym się nie nastawiał na zbyt wiele. Już lepiej kupić gotowy dom i uniknąć wszystkich tych problemów związanych z budową.

No cóż, mam nadzieję że pomogłem ci zniechęcić się do dalszej dyskusji na ten temat. Do zobaczenia!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości