Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu?

Dzięki za podzielenie się swoimi sugestiami, TomaszMajewski!

Rozumiem, że panele LED lub oprawy typu downlight są dobrym wyborem dla lamp sufitowych. Na pewno sprawdzę ich oferty i zobaczę, które modele będą pasować do mojego salonu.

Co do kinkietów ściennych z wbudowanymi diodami LED, brzmi to naprawdę interesująco! Chciałbym dodać punktowe oświetlenie obok mebli czy obrazów, aby podkreślić ich piękno. Będę szukał modeli kinkietów, które mają nowoczesny design i dobrze współgrają z resztą wystroju salonu.

Dziękuję również za polecenie marki Philips i Osram. Zawsze stawiam na wysoką jakość produktów, więc na pewno przyjrzę się ich ofertom. Sprawdzę również Muuto i Tom Dixon - może uda mi się znaleźć coś unikalnego i oryginalnego dla mojego salonu.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc i cenne wskazówki! Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć idealne oświetlenie dla mojego nowoczesnego salonu.

Pozdrawiam!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-06-2023, 03:39 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez TomaszMajewski - 10-09-2023, 08:52 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-09-2023, 09:29 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:17 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-10-2023, 11:21 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:27 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-10-2023, 11:31 PM
RE: Jakie oświetlenie wybrać do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości