Jakie s? najlepsze systemy zarz?dzania inteligentnym o?wietleniem w 2023 roku?

Pami?tam jak kilka lat temu zamontowa?am pierwsze inteligentne ?ar?wki w moim mieszkaniu... to by?a rewolucja! D?ugie wieczory sp?dzone na eksperymentowaniu z kolorami i intensywno?ci? ?wiat?a da?y mi zupe?nie nowe spojrzenie na otaczaj?c? przestrze? mieszkaln?. Jednak dopiero kiedy pozna?am system IKEA TR?DFRI, poczu?am ?e znalaz?am rozwi?zanie idealnie odpowiadaj?ce potrzebom mojej rodziny. Prostota konfiguracji oraz przyst?pna cena sprawi?y, ?e szybko sta?o si? to centrum naszego domowego ekosystemu smart home. Zaintrygowa?a mnie jednak propozycja peter2k dotycz?ca Casambi - brzmi jak kolejny krok ewolucji w tej dziedzinie! Mo?e pora zn?w wprowadzi? troch? ?wie?o?ci do moich domowych rozwi?za?...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jakie s? najlepsze systemy zarz?dzania inteligentnym o?wietleniem w 2023 roku? - przez RoboTech - 01-24-2024, 10:33 AM
RE: Jakie s? najlepsze systemy zarz?dzania inteligentnym o?wietleniem w 2023 roku? - przez peter2k - 01-24-2024, 01:05 PM
RE: Jakie s? najlepsze systemy zarz?dzania inteligentnym o?wietleniem w 2023 roku? - przez WislaWedrowiec - 01-24-2024, 01:39 PM
RE: Jakie s? najlepsze systemy zarz?dzania inteligentnym o?wietleniem w 2023 roku? - przez zakletamelodia - 01-24-2024, 03:56 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości