Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu?

Pamiętam jak kilka miesięcy temu urządzałam swój salon. Szukałam inspiracji wszędzie – od magazynów po portale internetowe zajmujące się wnętrzarstwem... Spędziłam mnóstwo czasu analizując galerie zdjęć i studiując opinie ekspertów. Doszłam do wniosku, że minimalistyczne podejście będzie najlepsze – postawiłam na sufitowe spoty LED umiejscowione strategicznie tak, aby podkreślić strukturę mebli oraz detale architektoniczne mojego salonu. Co więcej, zaangażowałam projektanta oświetlenia, który pomógł mi dopasować intensywność świateł tak by stworzyć ciepłą a jednocześnie modernistyczną atmosferę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez Budowniczy_60plus - 02-16-2024, 12:50 AM
RE: Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez Światłowstręt - 02-16-2024, 02:48 AM
RE: Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez zakletamelodia - 02-16-2024, 03:50 AM
RE: Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez TechnoMistrz - 02-16-2024, 09:54 AM
RE: Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez peter2k - 02-16-2024, 10:21 AM
RE: Jak dobrać oświetlenie do nowoczesnego salonu? - przez EmiRider - 02-16-2024, 10:54 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości