Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dobra, ch?opaki i dziewczyny, chc? podyskutowa? o tym, jakie ogrodzenie by?oby najlepsze do mojego nowego domu jednorodzinnego. Chcia?bym co? estetycznego, ale te? funkcjonalnego! Co wy na to?
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
No c??, rafirunner, my?l?, ?e ogrodzenie to nie tylko kwestia wygl?du, ale tak?e bezpiecze?stwa i prywatno?ci. Mo?e warto rozwa?y? ogrodzenia z metalu lub betonu - solidne i trwa?e!
Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Zgadzam si? z TechnoMistrzem! Ogrodzenia metalowe czy betonowe mog? by? doskona?ym rozwi?zaniem dla dom?w jednorodzinnych. Trzeba jednak pami?ta? o harmonii mi?dzy architektur? budynku a ogrodzeniem.
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
A mo?e postawi? na co? bardziej oryginalnego? S?ysza?em o ogrodzeniach z kamienia naturalnego albo drewna egzotycznego. To by da?o taki naturalny look!
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 6
Ogrodzenia z kamienia czy drewna egzotycznego brzmi? naprawd? urokliwie. Takie rozwi?zanie mo?e doda? domowi charakteru i blisko?ci z natur?. To pi?kna idea!
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
W?a?nie! Ogrodzenia powinny by? nie tylko praktyczne, ale tak?e stylowe! Ja osobi?cie polecam ogrodzenia ze sztucznego rattanu - eleganckie i ?atwe w utrzymaniu!
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Mam do?wiadczenie z r??nymi rodzajami ogrodze? i musz? przyzna?, ?e ka?dy ma swoje zalety. Wa?ne jest dopasowanie ogrodzenia do reszty otoczenia oraz w?asnych potrzeb u?ytkownik?w domu.
Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Dok?adnie! Dobrze dobrany rodzaj ogrodzenia mo?e wp?ywa? nie tylko na wygl?d posesji, ale r?wnie? na funkcjonalno?? przestrzeni wok?? domu. Trzeba wi?c dok?adnie przemy?le? decyzj?.
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Pami?tajcie r?wnie? o legalnych aspektach wyboru ogrodzenia - istniej? przepisy dotycz?ce wysoko?ci oraz materia??w u?ywanych przy budowie ogrodze? w poszczeg?lnych miejscowo?ciach.
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
No tak, trzeba mie? to na uwadze! Nie chcieliby?my naruszy? ?adnych regulacji ani komplikacji z urz?dnikami samorz?dowymi przy zak?adaniu nowego ogrodzenia.