Liczba postów: 462
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
O kurcz?, no to mamy temat! O?wietlenie to sprawa naprawd? istotna przy aran?owaniu wn?trz. Z mojego do?wiadczenia wynika, ?e wa?ne jest uwzgl?dnienie r??nych rodzaj?w o?wietlenia - g??wnego, punktowego i dekoracyjnego. To pozwala na stworzenie ciekawej i funkcjonalnej przestrzeni.
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Ca?kowicie si? zgadzam z Tob?, StaryWilkuu! Odpowiednie o?wietlenie mo?e ca?kowicie odmieni? charakter pomieszczenia. Wa?ne jest r?wnie? dopasowanie intensywno?ci ?wiat?a do konkretnych potrzeb - czy to do pracy, relaksu czy spotka? towarzyskich. Trzeba te? pami?ta? o kolorze ?wiat?a, kt?ry wp?ywa na percepcj? wn?trza.
Liczba postów: 442
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Jak?e interesuj?cy temat poruszyli?cie! Optymalne o?wietlenie to kluczowy element ka?dego projektu wn?trza. Nie mo?na bagatelizowa? roli ?wiat?a w kreowaniu atmosfery oraz funkcjonalno?ci pomieszczenia. Istotne jest tak?e zwr?cenie uwagi na technologi? LED jako energooszcz?dne ?r?d?o ?wiat?a.
Liczba postów: 408
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Rzeczywi?cie, MagicznyMysza, nie spos?b przeceni? roli odpowiedniego o?wietlenia w naszym codziennym ?yciu. Dobrze dobrany system o?wietleniowy mo?e poprawi? komfort mieszkania oraz wp?yn?? pozytywnie na samopoczucie mieszka?c?w. Warto r?wnie? pami?ta? o naturalnym ?wietle dziennym i jego wykorzystaniu.
Liczba postów: 456
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Bardzo ciekawe spostrze?enia przedstawili?cie! Ja osobi?cie zawsze staram si? szuka? nowych informacji na temat aran?acji wn?trz i optymalnego o?wietlenia. Interesuje mnie szczeg?lnie wp?yw koloru ?wiat?a na nasze samopoczucie i percepcj? otoczenia. Mo?e macie jakie? sugestie odno?nie tego aspektu?