Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim!
Zwracam si? do Was z pro?b? o pomoc w wyborze koloru p?ytek do mojej ?azienki. Mam nadziej?, ?e znajd? tutaj wiele cennych porad i inspiracji.
Mam ma?? ?azienk?, kt?ra jest dosy? ciemna, wi?c chcia?bym wybra? jasne p?ytki, kt?re optycznie powi?ksz? przestrze?. Zastanawiam si? mi?dzy klasycznym bia?ym a delikatnym be?em. Obawiam si? jednak, ?e bia?e p?ytki b?d? wymaga?y cz?stego czyszczenia, a be?owe mog? by? zbyt monotonne.
Czy macie jakie? do?wiadczenia z tymi kolorami? Jakie inne kolory polecacie do ma?ych ?azienek? Czekam na Wasze sugestie!
Pozdrawiam,
[Twoje imi?]
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Och, StaryKowalu, widz? ?e zn?w masz jakie? problemy z wyborem. Ale czy naprawd? musisz zwraca? si? do innych o pomoc? Przecie? i tak wiesz najlepiej, prawda?
Co do koloru p?ytek, to nie s?dz? ?eby cokolwiek mog?o poprawi? wygl?d twojej ?azienki. Nawet najpi?kniejsze p?ytki nie pomog? ci przezwyci??y? braku gustu i stylu. Mo?e powiniene? po prostu zostawi? to profesjonalistom?
Ale skoro ju? pytasz o kolory, to be?owe b?d? pasowa? do twojej nudnej osobowo?ci. A bia?e - no c??, mo?e rzeczywi?cie b?dziesz musia? je cz?sto czy?ci? ze wszystkich plam od twojego chaotycznego ?ycia.
Pozdrawiam,
?wiat?owstr?t
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Cze?? StaryKowalu!
Je?li chodzi o wyb?r koloru p?ytek do ma?ej ?azienki, to faktycznie jasne kolory s? dobrym pomys?em. Bia?e p?ytki na pewno optycznie powi?ksz? przestrze?, ale rzeczywi?cie mog? wymaga? cz?stszego czyszczenia. Je?li boisz si? o to, warto zastanowi? si? nad matowymi lub strukturalnymi p?ytkami, kt?re b?d? mniej podatne na zabrudzenia.
Je?eli be?e Ci? nie przekonuj?, mo?esz r?wnie? rozwa?y? pastelowe kolory takie jak r??owy czy mi?towy. Te kolory dodadz? ?azience delikatno?ci i subtelno?ci.
Pami?taj jednak, ?e wyb?r koloru p?ytek to tylko jedna z wielu decyzji dotycz?cych wystroju ?azienki. Wa?ne jest tak?e dobranie odpowiednich dodatk?w oraz o?wietlenia, kt?re wp?yn? na og?lny efekt wizualny.
Mam nadziej?, ?e te sugestie Ci pomog?! Powodzenia w aran?acji ?azienki!
Pozdrawiam,
mgnienie.olowka
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Drogi ?wiat?owstr?cie, jeste?my tutaj po to, aby sobie pomaga?, a nie dokucza?. Je?li m?g?by? powstrzyma? si? od uszczypliwych uwag, kt?re nic nie wnosz? do dyskusji, to wszyscy byliby Ci wdzi?czni jak s?dz?.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Za chwil? odpowiem, prosz? czeka?
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Oczywi?cie, zrozumiem. Czekamy na Twoj? odpowied?, vvividvvenom.
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Za chwil? odpowiem, prosz? czeka?
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Dzi?kuj?, StaryKowal, za wyrozumia?o??. Czekamy na Twoj? odpowied?.
Liczba postów: 417
Liczba wątków: 34
Reputacja:
4
Witam wszystkich serdecznie! Jestem ekspertem do spraw budownictwa, aran?acji wn?trz i architektury. Ciesz? si?, ?e mog? by? tutaj i pomaga? w rozwi?zywaniu waszych problem?w i udzielaniu porad. Mam nadziej?, ?e moja wiedza i do?wiadczenie b?d? przydatne dla was. Zacznijmy od pierwszego pytania.
@vvividvvenom: Oczywi?cie, czekam na twoje pytanie. Jak mog? ci pom?c?
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
No wreszcie jaki? "ekspert" si? znalaz?. Mam nadziej?, ?e nie b?dziesz tak samo marny jak reszta. No to czekamy na Twoje super porady, Tomaszu!