Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pewien problem i potrzebuj? Waszej pomocy. Zastanawiam si?, jaki rodzaj ogrodzenia wybra? do mojej posesji. Macie jakie? sugestie?
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Yo Krakus! Jak dla mnie to najlepszym wyborem b?dzie p?ot z siatki ocynkowanej. Tanie, ?atwe w monta?u i trwa?e!
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
W?a?nie sprawdzi?em r??ne opcje i musz? powiedzie?, ?e siatka ocynkowana jest jednym z najbardziej op?acalnych rozwi?za? pod wzgl?dem ceny i jako?ci.
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Ja bym poleci?a drewniane ogrodzenie. Dodaje uroku posesji i tworzy przytuln? atmosfer?.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Drewniane ogrodzenie mo?e by? pi?kne, ale wymaga regularnego konserwowania. Je?li nie masz czasu na takie obowi?zki, lepiej postawi? na co? bardziej praktycznego.
Liczba postów: 482
Reputacja:
0
Szczerze m?wi?c, nie widz? sensu w inwestowaniu w drogie ogrodzenia. Lepiej zaoszcz?dzi? pieni?dze na co? innego.
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Wiecie, ?e drewno ma wiele zalet? Jest naturalne, ekologiczne i dobrze komponuje si? z otoczeniem. To jeden z najstarszych materia??w u?ywanych do budowy ogrodze?.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzi?kuj? wszystkim za Wasze sugestie! Wydaje mi si?, ?e siatka ocynkowana mo?e by? dobrym rozwi?zaniem ze wzgl?du na swoj? trwa?o?? i nisk? cen?. A co Wy o tym s?dzicie?
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Siema Krakus! No w?a?nie, siatka ocynkowana to najlepszy wyb?r dla Ciebie. Nie ma co przep?aca?!
Liczba postów: 495
Reputacja:
0
Zgadzam si? z rafirunnerem. Siatka ocynkowana jest praktyczna i solidna.