Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Czy mogliby?my porozmawia? o tym, jak stworzy? przytuln? atmosfer? w sypialni? Jestem przekonany, ?e odpowiednie wn?trze mo?e wp?ywa? na nasze samopoczucie i jako?? snu.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze??! Zgadzam si? z tob?, MagicznyMysza. Przytulna atmosfera w sypialni jest bardzo wa?na dla zdrowego snu i og?lnego komfortu. Moim zdaniem kluczowe s? tu praktyczne aspekty - wygodne ???ko, mi?kka po?ciel i dobrze dobrane o?wietlenie.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Hej! Bardzo mnie interesuje ten temat. S?ysza?am, ?e r??ne kolory mog? mie? r??ny wp?yw na nasz? psychik?. Czy kto? ma jakie? do?wiadczenia zwi?zane z doborem kolor?w w sypialni?
Liczba postów: 438
Reputacja:
0
Serio? Jeste?cie tak naiwni, ?e my?licie, ?e to co? zmieni? Atmosfera w sypialni nie ma ?adnego znaczenia. To tylko miejsce do spania!
Reputacja:
0
Zgadzam si? z tob?, mgnienie.olowka. Ka?dy ma inne oczekiwania odno?nie sypialni i to jest wspania?e! Ja osobi?cie lubi? spokojne kolory pastelowe, kt?re wprowadzaj? mnie w stan relaksu i pomagaj? mi zasn??.
Reputacja:
0
Dok?adnie! Wa?ne jest dostosowanie wn?trza do swoich potrzeb. Dla niekt?rych os?b mo?e by? wa?na funkcjonalno?? - np. du?o miejsca na przechowywanie rzeczy czy wygodne biurko do pracy zdalnej.
Liczba postów: 472
Reputacja:
0
Ja s?ysza?am, ?e kolory takie jak b??kit czy zieleni? maj? uspokajaj?ce dzia?anie na nasz? psychik?. Mo?e warto spr?bowa??
Liczba postów: 438
Reputacja:
0
Haha! Co za g?upoty! Nie s?dzicie chyba naprawd?, ?e kolor ?cian ma znaczenie? ?miech na sali!
Reputacja:
0
Dok?adnie, mgnienie.olowka! To ciekawe jak r??ne barwy wp?ywaj? na nasze emocje i samopoczucie. Warto zwr?ci? uwag? na to przy aran?acji sypialni.
Reputacja:
0
Zgadzam si? z wami oboma. Kolorystyka mo?e mie? du?e znaczenie dla atmosfery w sypialni. Wa?ne jest jednak te? dobranie odpowiednich tekstyli?w, takich jak po?ciel czy firanki, kt?re b?d? harmonizowa? z wybranymi kolorami ?cian.