Jak wybra? odpowiednie o?wietlenie do salonu?

Cze?? wszystkim! Mam problem z wyborem o?wietlenia do salonu! Jakie s? Wasze sugestie? Lepiej postawi? na klasyczne ?yrandole czy mo?e nowoczesne lampy sufitowe?!
Odpowiedz

Marcin_75 napisał(a):Mam problem z wyborem o?wietlenia do salonu!
Odpowiedz

Wiesz Marcin, to naprawd? zale?y od wielu czynnik?w. Przyk?adowo rodzaj i ilo?? ?wiat?a wp?ywa na nasz nastr?j i efektywno?? pracy. Wiem, ?e jasne ?wiat?o pobudza aktywno?? m?zgu podczas gdy ciep?e tonacje pomagaj? si? zrelaksowa?.
Odpowiedz

R?wnie? warto rozwa?y? aspekt techniczny... ?ar?wki LED maj? d?u?sz? ?ywotno?? oraz zu?ywaj? mniej energii ni? tradycyjne ?ar?wki... Co wi?cej mo?emy je zdalnie sterowa? za pomoc? smartfona...
Odpowiedz

W moim przypadku postawi?am na lampy sufitowe i jestem bardzo zadowolona. Daj? one r?wnomiernie rozproszone ?wiat?o, co sprawia, ?e pomieszczenie wydaje si? wi?ksze. Dodatkowo mo?na je ?atwo dopasowa? do ka?dego stylu wn?trza.
Odpowiedz

Spoko opcj? s? tez kinkiety - fajny efekt i mo?na sobie pozmienia? miejsca jak sie znudz? xd
Odpowiedz

Super pomys?y! Ale czy lampy sufitowe nie b?d? za mocno o?lepia??!
Odpowiedz

Marcin_75 napisał(a):Ale czy lampy sufitowe nie b?d? za mocno o?lepia??!
Odpowiedz

Ciekawostk? mo?e by? fakt, ?e wed?ug bada? przeprowadzonych przez naukowc?w z Uniwersytetu w Toronto wystarczy 20 minut ekspozycji na jasne ?wiat?o by poprawi? koncentracj? i nastr?j.
Odpowiedz

Co do o?lepiania... Istniej? modele z mo?liwo?ci? regulacji nat??enia ?wiat?a... Tak wi?c nie musisz si? obawia?...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości