Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam problem z wyborem o?wietlenia do salonu! Jakie s? Wasze sugestie? Lepiej postawi? na klasyczne ?yrandole czy mo?e nowoczesne lampy sufitowe?!
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Wiesz Marcin, to naprawd? zale?y od wielu czynnik?w. Przyk?adowo rodzaj i ilo?? ?wiat?a wp?ywa na nasz nastr?j i efektywno?? pracy. Wiem, ?e jasne ?wiat?o pobudza aktywno?? m?zgu podczas gdy ciep?e tonacje pomagaj? si? zrelaksowa?.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
R?wnie? warto rozwa?y? aspekt techniczny... ?ar?wki LED maj? d?u?sz? ?ywotno?? oraz zu?ywaj? mniej energii ni? tradycyjne ?ar?wki... Co wi?cej mo?emy je zdalnie sterowa? za pomoc? smartfona...
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
W moim przypadku postawi?am na lampy sufitowe i jestem bardzo zadowolona. Daj? one r?wnomiernie rozproszone ?wiat?o, co sprawia, ?e pomieszczenie wydaje si? wi?ksze. Dodatkowo mo?na je ?atwo dopasowa? do ka?dego stylu wn?trza.
Liczba postów: 484
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Spoko opcj? s? tez kinkiety - fajny efekt i mo?na sobie pozmienia? miejsca jak sie znudz? xd
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Super pomys?y! Ale czy lampy sufitowe nie b?d? za mocno o?lepia??!
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Ciekawostk? mo?e by? fakt, ?e wed?ug bada? przeprowadzonych przez naukowc?w z Uniwersytetu w Toronto wystarczy 20 minut ekspozycji na jasne ?wiat?o by poprawi? koncentracj? i nastr?j.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Co do o?lepiania... Istniej? modele z mo?liwo?ci? regulacji nat??enia ?wiat?a... Tak wi?c nie musisz si? obawia?...