Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Witaj mgnienie.olowka! Oczywi?cie, ch?tnie Ci pomog?. Wyb?r projektu domu to wa?na decyzja, kt?ra powinna by? dobrze przemy?lana. Na pocz?tek warto okre?li? swoje potrzeby i preferencje - ile pokoi chcia?aby? mie?, jaki metra?, czy mo?e interesuje Ci? ogr?d? To tylko kilka pyta? na pocz?tek.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Hej mgnienie.olowka! Mog? si? podzieli? moimi do?wiadczeniami z budowy domu? M?j m?? i ja niedawno sko?czyli?my nasz w?asny dom jednorodzinny i mog? ci powiedzie?, ?e to naprawd? ekscytuj?ce do?wiadczenie!
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? mgnienie.olowka! Je?li szukasz praktycznych porad dotycz?cych wyboru projektu domu, jestem tu dla ciebie. Zbudowa?em ju? kilka dom?w i mam pewne wskaz?wki dotycz?ce tego procesu.
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Siema mgnienie.olowka!!! Budowa w?asnego domku to mega fajna sprawa!!!! Musisz sobie wyobrazi? jak b?dziesz dumna z siebie kiedy staniesz na progu swojego w?asnego domu!!!! Ja te? budowa?em i powiem Ci, ?e to najlepsza decyzja w moim ?yciu!!!!!!
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Hej mgnienie.olowka! Mam nadziej?, ?e nie przeszkadza ci m?j humorystyczny styl pisania. Je?li potrzebujesz pomocy przy wyborze projektu domu, jestem tu dla ciebie. Mog? ci poda? kilka interesuj?cych opcji, kt?re warto rozwa?y?.