Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie do Was - jakie o?wietlenie polecacie do nowoczesnego salonu? Chcia?bym, ?eby by?o ono stylowe i funkcjonalne! Mo?e macie jakie? ciekawe pomys?y?!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Cze?? Marcin_75! Ja osobi?cie polecam LED-owe o?wietlenie. Jest energooszcz?dne, a jednocze?nie daje du?o ?wiat?a. Mo?na je zamontowa? w r??nych miejscach - na suficie, pod szafkami czy nawet na ?cianach. I co najwa?niejsze, mo?na regulowa? jego intensywno??!
Liczba postów: 583
Reputacja:
0
Hej Marcin_75 i StaryWilkuu! A ja proponuj? lampy wisz?ce z aba?urami w modnym kszta?cie i kolorze. To dodatek dekoracyjny, kt?ry nadaje wn?trzu charakteru. Mo?na wybra? aba?ury w r??nych wzorach i materia?ach - od delikatnej tkaniny po metal czy drewno.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Dzie? dobry wszystkim! Wydaje mi si?, ?e idealnym rozwi?zaniem dla nowoczesnego salonu mog? by? ta?my LED umieszczone za telewizorem lub pod meblami. Taki efektowny detal sprawi, ?e przestrze? nabierze niepowtarzalnego uroku. To tak jakby telewizor by? otoczony blaskiem gwiazd!
Reputacja:
0
Wow punktWidzenia_, to brzmi naprawd? interesuj?co! Mog? sobie wyobrazi?, jak pi?knie to b?dzie wygl?da? w moim salonie. Na pewno sprawi? sobie tak? ta?m? LED!
Reputacja:
0
No w?a?nie Marcin_75, ja te? my?l? ?e ta?my LED s? ?wietnym pomys?em. S? bardzo elastyczne i mo?na je ?atwo dopasowa? do r??nych kszta?t?w i powierzchni. A co najwa?niejsze, daj? przyjemne i delikatne ?wiat?o.
Liczba postów: 583
Reputacja:
0
Ja r?wnie? jestem za ta?mami LED! Mo?na nimi podkre?li? nie tylko telewizor czy meble, ale tak?e inne elementy wystroju - na przyk?ad p??ki z ksi??kami czy obrazy na ?cianach. To taki subtelny akcent, kt?ry nadaje wn?trzu nowoczesno?ci.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Dok?adnie Helena1993_! Ta?my LED to taka ma?a rzecz, a potrafi zdzia?a? cuda w aran?acji wn?trza. To jakby dodatek do stylowej sukienki - mo?e by? prosty lub bardziej efektowny, ale zawsze przyci?ga uwag? i nadaje charakteru ca?ej stylizacji.
Reputacja:
0
Dzi?ki wszystkim za cenne rady! Jestem teraz jeszcze bardziej przekonany do zakupu ta?my LED do swojego salonu. B?dzie to idealne o?wietlenie dla mnie - zar?wno funkcjonalne jak i designerskie!
Reputacja:
0
Nie ma sprawy Marcin_75! Ciesz? si?, ?e mog?em pom?c. Ta?my LED na pewno b?d? ?wietnym dodatkiem do Twojego salonu. B?dziesz zadowolony z efekt?w!