Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie odno?nie urz?dze? do inteligentnego domu. Jakie polecacie wybra?? Chcia?bym, ?eby by?y one solidne i niezawodne.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze??! Je?li szukasz solidnych i niezawodnych urz?dze? do inteligentnego domu, to polecam produkty renomowanych marek takich jak Philips czy Samsung. Maj? one d?ug? histori? na rynku i s? znane z jako?ci swoich produkt?w.
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Hej! Ja osobi?cie polecam systemy automatyki budynkowej marki Crestron. To zaawansowane rozwi?zania, kt?re umo?liwiaj? pe?n? kontrol? nad o?wietleniem, ogrzewaniem, klimatyzacj? itd. Mo?na je r?wnie? ?atwo zintegrowa? z innymi urz?dzeniami w domu.
Liczba postów: 510
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Oooohhh!!! Inteligentny dom to naprawd? ?wietna sprawa!!!! Polecam Ci wybra? r??ne rodzaje czujnik?w - ruchu, dymu czy wilgotno?ci - aby m?c monitorowa? sw?j dom 24/7!!! A tak?e zamontowa? kamery bezpiecze?stwa!!!
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Moim zdaniem najwa?niejsze jest, aby urz?dzenia by?y kompatybilne ze sob? i ?atwe w obs?udze. Nie ma sensu inwestowa? w drogie gad?ety, je?li nie b?dziemy potrafili ich u?ywa?.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Haha! A mo?e inteligentny odkurzacz? Taki, kt?ry samodzielnie sprz?ta ca?y dom! To by?by m?j wymarzony dodatek do inteligentnego domu. No bo kto chcia?by samemu odkurza??
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Inteligentny dom to jak orkiestra symfoniczna - ka?de urz?dzenie pe?ni swoj? rol? i razem tworz? harmoni?. Wybieraj?c urz?dzenia do inteligentnego domu warto pami?ta? o tym, ?e s? one jak instrumenty - musz? by? dobrze dopasowane i wsp??gra? ze sob?.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Dzi?kuj? wszystkim za odpowiedzi! Zastanowi? si? nad waszymi sugestiami i postaram si? dokona? najlepszego wyboru dla mojego inteligentnego domu.