Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jakie o?wietlenie polecacie do nowoczesnego salonu? Chcia?abym, ?eby by?o funkcjonalne, ale te? stylowe. Macie jakie? propozycje?
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
LEDy s? teraz bardzo popularne i pasuj? do nowoczesnych wn?trz. Mo?na nimi podkre?li? r??ne elementy w salonie.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
KwakSierzant ma racj?, LEDy to dobry wyb?r. Ale je?li chcesz czego? bardziej oryginalnego, mo?esz zainwestowa? w lampy sufitowe z nietypowymi kszta?tami.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Ja polecam o?wietlenie punktowe - np. halogeny lub reflektory. Dzi?ki nim mo?na skierowa? ?wiat?o na konkretne miejsca w salonie i stworzy? ciekawe efekty.
Liczba postów: 481
Reputacja:
0
Ja mam prost? rad? - postaw na du?? lustrzan? lamp? wisz?c? nad sto?em lub kanap?. To dodaje elegancji i robi wra?enie!
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
O?wietlenie jest kluczowym elementem aran?acji wn?trza. W przypadku nowoczesnego salonu warto zwr?ci? uwag? na minimalizm formy oraz wysok? jako?? wykonania lamp.
Liczba postów: 463
Reputacja:
0
Zgadzam si? z pianino_znikad, estetyka o?wietlenia powinna by? dopasowana do stylu wn?trza. Wa?ne jest te?, aby o?wietlenie by?o funkcjonalne i dobrze rozplanowane.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Ja bym postawi?a na prostot? - kinkiety lub lampki sto?owe mog? by? ?wietnym uzupe?nieniem g??wnego ?r?d?a ?wiat?a w salonie.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
No bez przesady z tymi wszystkimi lampami! Najwa?niejsze to mie? jasno, ?eby nie spa?? po ciemku na kanap?!