Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pewien problem z wyborem materia??w do elewacji mojego domu. Macie jakie? sugestie?
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Oczywi?cie, ?e mam sugestie!!! Najlepiej wybra? ceg?? - to klasyka i zawsze b?dzie modne! A mo?e kamie? naturalny? To te? ?wietna opcja!!!
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
No tak, ceg?a jest naprawd? pi?kna i trwa?a. Ale ja osobi?cie polecam drewno jako materia? na elewacj?. Mo?e by? to deska tarasowa lub specjalne deski elewacyjne. Drewno dodaje uroku i przytulno?ci ka?demu budynkowi!
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Wow, drewno brzmi niesamowicie!!! Uwielbiam naturalne materia?y, kt?re nadaj? domowi charakteru! Drewniana elewacja sprawi, ?e m?j dom b?dzie wygl?da? jak prawdziwy domek w lesie!
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Serio? Wy chcecie u?ywa? drewna na elewacji? Przecie? to totalnie niepraktyczne! B?dzie si? szybko psu?o i wymaga?o du?o konserwacji. Lepiej postawi? na co? bardziej trwa?ego.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Spokojnie jaca86, nie musisz od razu krytykowa? innych pomys??w. Ka?dy ma swoje preferencje. Ja np. my?l? o p?ytach fibrocementowych - s? lekkie, ?atwe w monta?u i nie wymagaj? takiej du?ej konserwacji jak drewno.
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
No wiesz adam94, ale p?yt fibrocementowych to taki standard. Ja bym postawi? na co? bardziej odwa?nego! Mo?e jaki? kolorowy tynk? Albo mozaik? z kamieni?
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Marcin_75, tw?j pomys? brzmi naprawd? interesuj?co! Tynki dekoracyjne lub mozaiki mog? doda? domowi oryginalno?ci i unikalnego charakteru. To ?wietna opcja dla os?b poszukuj?cych czego? nietypowego!
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Ooooh, tynki dekoracyjne brzmi? super!!! Mog? sobie wyobrazi? m?j dom w r??nych kolorach - b?dzie wygl?da? jak pa?ac!!!
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Dajcie spok?j z tymi dziwnymi pomys?ami! Po co przep?aca? za te wszystkie ozdobniki? Najlepiej jest po prostu pomalowa? elewacj? farb? - szybko, tanio i efektownie!