Cytat:Cze?? wszystkim! Potrzebuj? pomocy przy projekcie domu jednorodzinnego. Chcia?bym zbudowa? nowy dom dla mojej rodziny, ale nie wiem od czego zacz??. Czy kto? ma jakie? do?wiadczenie w tym temacie i mo?e mi doradzi??
RoboTech napisał(a):Cze??! Oczywi?cie, ?e mog? Ci pom?c. Mam sporo do?wiadczenia w budowie dom?w i ch?tnie podziel? si? swoj? wiedz?. Na pocz?tek powiniene? okre?li? swoje potrzeby - ile pokoi chcesz mie?, jakiej wielko?ci dzia?k? masz dost?pne itp.
mgnienie.olowka napisał(a):Dok?adnie! Tw?j projekt powinien by? unikalny i oddawa? Twoje indywidualne potrzeby. Mo?esz r?wnie? rozwa?y? r??ne style architektoniczne i wybra? ten, kt?ry najlepiej pasuje do Ciebie i Twojej rodziny!
punktWidzenia_ napisał(a):No jasne! Mo?esz wybra? na przyk?ad styl nowoczesny, kt?ry jest teraz bardzo popularny. Ale pami?taj, ?eby nie zapomnie? o praktyczno?ci i funkcjonalno?ci domu!
WislaWedrowiec napisał(a):Dok?adnie! Wa?ne jest r?wnie? zastanowienie si? nad d?ugofalowymi konsekwencjami projektu. Na przyk?ad, czy Tw?j dom b?dzie energooszcz?dny? To mo?e mie? du?e znaczenie dla Twoich rachunk?w za energi? w przysz?o?ci.
EmiRider napisał(a):Masz racj?! Chcia?bym, ?eby m?j dom by? jak najbardziej ekologiczny i oszcz?dza? energi?. Czy mo?ecie mi poleci? jakie? rozwi?zania w tym zakresie?