10-27-2023, 01:11 AM
Cze?? wszystkim! Widz?, ?e tutaj szukacie do?wiadczonego projektanta wn?trz. Mog? Wam pom?c?
Krakus napisał(a):Cze?? wszystkim! Widz?, ?e tutaj szukacie do?wiadczonego projektanta wn?trz. Mog? Wam pom?c?
RoboTech napisał(a):Witaj Krakusie! Bardzo ch?tnie skorzystam z Twojej pomocy. Mam pewne wymagania dotycz?ce projektu mojego mieszkania i potrzebuj? kogo? precyzyjnego i dok?adnego.
zakletamelodia napisał(a):Cze?? RoboTech! Ja r?wnie? poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz. Chcia?abym stworzy? unikaln? przestrze? w swoim domu, kt?ra odzwierciedli moje pasje i osobowo??.
RoboTech napisał(a):Witaj Krakusie! Bardzo ch?tnie skorzystam z Twojej pomocy. Mam pewne wymagania dotycz?ce projektu mojego mieszkania i potrzebuj? kogo? precyzyjnego i dok?adnego.
Krakus napisał(a):Oczywi?cie RoboTech! Chcia?bym pozna? wi?cej szczeg???w na temat Twoich oczekiwa? dotycz?cych projektu wn?trza. Czy masz jakie? preferencje co do stylu czy kolor?w?
pianino_znikad napisał(a):Dzie? dobry zakletamelodia! Projektowanie wn?trza to naprawd? fascynuj?ce zadanie. Pami?taj, ?e wa?ne jest, aby tw?j dom by? miejscem, w kt?rym czujesz si? komfortowo i szcz??liwie.
zakletamelodia napisał(a):Cze?? pianino_znikad! Masz absolutn? racj?. Chcia?abym, aby m?j dom by? miejscem, w kt?rym mog? si? zrelaksowa? i cieszy? swoimi pasjami. Mam wiele pomys??w na aran?acj? wn?trza, ale potrzebuj? kogo? do?wiadczonego, kto pomo?e mi je zrealizowa?.
RoboTech napisał(a):Tak, mam kilka konkretnych wymaga? odno?nie stylu - interesuje mnie nowoczesny minimalizm. Preferuj? jasne kolory oraz proste linie.
Krakus napisał(a):Dzi?kuj? za podzielenie si? tymi informacjami RoboTech! Na pewno znajdzie si? projektant wn?trz spe?niaj?cy Twoje oczekiwania dotycz?ce nowoczesnego minimalizmu. Czy masz jeszcze jakie? inne preferencje?