Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Ooo, ?wietny temat! Ja uwielbiam ogrody i mam kilka pomys??w na to, jak urz?dzi? ma?? przestrze?. Przede wszystkim trzeba wykorzysta? ka?dy centymetr kwadratowy! Moim zdaniem warto postawi? na ro?liny doniczkowe - mo?na je ustawi? na p??kach lub wisz?cych stojakach. A tak?e u?ywa? r??nych pojemnik?w o r??nych kszta?tach i rozmiarach!
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Hahaha, no tak Marcin_75, pewnie masz te? jaki? super spos?b na zmieszczenie tam basenu olimpijskiego! Wydaje mi si?, ?e lepiej zostawi? t? "ma?? przestrze?" bez zabawek dla dzieciak?w typu krzes?a czy sto?y.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
No spoko jaca86, nie musisz od razu atakowa? Marcina_75. Ka?dy ma swoje w?asne pomys?y. Ale zgadzam si? z Tob? co do tego, ?e trzeba dobrze zaplanowa? miejsce w ma?ym ogrodzie. Na przyk?ad mo?na u?ywa? sk?adanych mebli lub mebli wielofunkcyjnych, kt?re mo?na schowa?, gdy nie s? potrzebne.
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Ooo tak! Ja te? uwa?am, ?e trzeba dobrze zaplanowa? przestrze?. Ale nie mo?emy zapomina? o ro?linach! Trzeba wybra? te gatunki, kt?re b?d? dobrze si? czu?y w ma?ym ogrodzie i jednocze?nie b?d? pi?knie wygl?da?y. Moim zdaniem warto postawi? na kaskadowe kwiaty wisz?ce oraz niskie krzewy ozdobne!
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
No w?a?nie RoboTech! I pami?taj, ?eby u?ywa? du?o zieleni - to zawsze dodaje ?wie?o?ci i ?ycia nawet najmniejszej przestrzeni!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
No wiem jaca86, ale warto pami?ta? o szacunku dla innych u?ytkownik?w. Mo?e masz jakie? konkretne pomys?y na urz?dzenie ma?ego ogrodu?