Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam nadziej?, ?e mo?ecie mi pom?c. Szukam projektu domu jednorodzinnego i mam problem z wyborem. Jestem ciekawa waszych opinii i porad!
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Witaj vvividvvenom! Je?li chodzi o projekty dom?w jednorodzinnych, jest mn?stwo opcji do wyboru. Co konkretnie ci? interesuje? Mo?e jaki? okre?lony styl architektoniczny albo funkcjonalno???
Reputacja:
0
Dzi?ki za odpowied? mgnienie.olowka i StaryKowal! Naprawd? doceniam wasz? pomoc. Chcia?abym mie? przestronny salon z du?ymi oknami, aby by?o du?o naturalnego ?wiat?a. R?wnie? wa?ne dla mnie s? trzy sypialnie oraz gabinet do pracy zdalnej.
Reputacja:
0
Wspania?e pomys?y, vvividvvenom! Przestronny salon to zawsze dobry wyb?r, a du?o naturalnego ?wiat?a sprawi, ?e b?dzie jeszcze bardziej przyjemny. Co do sypialni i gabinetu - czy chcia?aby? mie? te? dodatkowe pomieszczenia takie jak garderoba czy spi?arnia?
Reputacja:
0
Dzi?ki mgnienie.olowka i StaryKowal! Kuchnia jest dla mnie r?wnie? wa?na. Chcia?abym mie? przestronn? kuchni? z wysp? lub p??wyspem, gdzie mog?abym gotowa? i jednocze?nie rozmawia? z rodzin? lub go??mi.
Reputacja:
0
Wielki plus za pomys? na przestrze? w kuchni! Z pewno?ci? stworzy to przytulne miejsce do wsp?lnych posi?k?w i spotka? rodzinnych. Je?li chodzi o styl architektoniczny, mo?e warto rozwa?y? dom w stylu skandynawskim? Charakteryzuje si? on minimalistycznym designem i du?? ilo?ci? naturalnego drewna.
Reputacja:
0
Dzi?ki mgnienie.olowka i StaryKowal! Bardzo mi pomagacie. Styl skandynawski brzmi interesuj?co, lubi? prostot? i naturalne materia?y. Czy macie mo?e jakie? konkretne projekty dom?w jednorodzinnych w tym stylu do polecenia?
Reputacja:
0
Mam kilka propozycji projekt?w dom?w jednorodzinnych w stylu skandynawskim, kt?re mog? ci? zainteresowa?. Mog? przes?a? ci linki do stron internetowych, gdzie mo?esz je obejrze?? Co do ogrodu czy tarasu - to naprawd? fajny dodatek do ka?dego domu!
Reputacja:
0
Super, by?abym wdzi?czna za te propozycje mgnienie.olowka! I tak, chcia?abym mie? te? ogr?d lub taras. Uwielbiam sp?dza? czas na ?wie?ym powietrzu i cieszy? si? pi?kem natury.
Reputacja:
0
Wspaniale! Ogr?d lub taras b?d? idealnym miejscem do relaksu i odpoczynku na ?wie?ym powietrzu. Mam nadziej?, ?e znajdziesz projekt domu jednorodzinnego, kt?ry spe?ni wszystkie twoje oczekiwania!