Jakie kolory wybra? do salonu?

Witam wszystkich! Mam pytanie odno?nie wyboru kolor?w do salonu. Jakie kolory polecacie?
Odpowiedz

Ja polecam stonowane kolory, takie jak be?e, szaro?ci czy pastele. S? one uniwersalne i ?atwo mo?na je dopasowa? do r??nych styl?w wn?trz.
Odpowiedz

Zgadzam si? z RoboTechem. Kolory neutralne s? bezpiecznym wyborem i pasuj? praktycznie do ka?dego wystroju. Warto jednak doda? troch? kontrastu np. poprzez dodanie akcentowych element?w w bardziej intensywnych kolorach.
Odpowiedz

Oj tak! Dodawajcie te intensywne kolory! Niech salon rozb?y?nie! Ja na przyk?ad uwielbiam ???ty - to taki energetyczny kolor!
Odpowiedz

Salon powinien by? jak malarskie p??tno, na kt?rym odbijaj? si? emocje domownik?w... Dlatego proponuj? po??czenie delikatnego b??kitu z ciep?ym odcieniem brzoskwini...
Odpowiedz

E tam, nie ma co kombinowa? z tymi kolorami... Najwa?niejsze ?eby by?o szybko i tanio! Wybra?em sobie farb? w promocji - jasny be? b?dzie ok!
Odpowiedz

Hahaha, ale wy macie gust... Brzoskwiniowy b??kitek? Serio? Lepiej postawi? na neonowe barwy albo tapet? z postaciami z bajek!
Odpowiedz

Nie przesadzaj, jaca86. Salon powinien by? stonowany i elegancki. Ja polecam odcienie szaro?ci - to klasyczny wyb?r.
Odpowiedz

KwakSierzant ma racj?! Szaro?? to hit ostatnich lat! Dodatkowo mo?na doda? kilka akcent?w w intensywnych kolorach, ?eby nie by?o za nudno!
Odpowiedz

Ja mam do?wiadczenie w tej dziedzinie... W moim salonie u?y?am pastelowych odcieni r??u i fioletu. Tworz? one przytuln? atmosfer? i s? bardzo relaksuj?ce.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości