Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Yo, ludzie! Dzisiaj chc? z wami podyskutowa? na temat tego, jak stworzy? pi?kne wn?trze za pomoc? dekoracji. Macie jakie? fajne pomys?y?
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
No to ja si? odezw? jako pierwszy! Wiadomo, ?e najwa?niejsze jest odpowiednie o?wietlenie. Bez niego nawet najlepsza dekoracja mo?e wygl?da? s?abo. Ja polecam nowoczesne lampy LED - s? energooszcz?dne i daj? niesamowity efekt.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
O?wietlenie to jedno, ale co z meblami? One te? maj? ogromny wp?yw na wygl?d wn?trza. Moim zdaniem warto postawi? na oryginalno?? i unikalno??. Mo?e jaki? nietypowy kszta?t czy materia?? To naprawd? potrafi odmieni? ca?e pomieszczenie.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
A ja bym przede wszystkim skupi? si? na solidno?ci wykonania mebli. W ko?cu to one musz? nam s?u?y? przez lata, wi?c lepiej postawi? na trwa?o?? ni? tylko ?adny wygl?d.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Zgadzam si? z Budowniczym_60plusem - funkcjonalno?? jest kluczowa przy urz?dzaniu wn?trza. Meble powinny by? praktyczne i dostosowane do naszych potrzeb. Na przyk?ad szafki z du?ymi pojemnikami lub rega?y z wystarczaj?c? ilo?ci? p??ek.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Ja dodam jeszcze, ?e dekoracje ?cienne mog? naprawd? doda? uroku wn?trzu. Mo?na postawi? na obrazy, plakaty czy tapety w ciekawych wzorach i kolorach. To szybki spos?b na od?wie?enie pomieszczenia!
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dok?adnie! A co powiecie na ro?liny? Zielone li?cie to ?wietny spos?b na o?ywienie wn?trza. Nawet ma?e doniczki z kwiatami potrafi? zdzia?a? cuda!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
No tak, ale trzeba te? pami?ta? o tym, ?eby nie przesadzi? z dekoracjami. Czasem mniej znaczy wi?cej - lepiej postawi? na kilka wyj?tkowych element?w ni? zapcha? wszystko r??nymi bibelotami.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Zgadzam si? z TechnoMistrzem! Wa?ne jest zachowanie r?wnowagi mi?dzy funkcjonalno?ci? a estetyk?. Nie mo?na zapomina? o praktycznych aspektach urz?dzania wn?trza.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Wszystko pi?knie, tylko ja bym prosi? o troch? mniej ozdobnik?w i bardziej skupi? si? na solidno?ci konstrukcji mebli! Bez tego ca?a reszta mo?e okaza? si? niewa?na...