Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Dzisiaj chcia?bym porozmawia? o tym, jak urz?dzi? sypialni? w stylu skandynawskim. Mo?e kto? ma ju? do?wiadczenie w tej dziedzinie i podzieli si? swoimi pomys?ami?
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Hej! Ja akurat nie mam jeszcze do?wiadczenia z urz?dzaniem sypialni w stylu skandynawskim, ale bardzo mnie to interesuje. Ch?tnie dowiem si? czego? nowego na ten temat.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Sypialnia w stylu skandynawskim to taki przytulny azyl, gdzie mo?na odpocz?? po ci??kim dniu. To miejsce pe?ne jasnych barw i naturalnych materia??w, kt?re tworz? harmonijn? atmosfer? spokoju i relaksu.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Cze??! Zastanawiam si? tylko nad jednym - czy taki wystr?j b?dzie pasowa? do ka?dego rodzaju wn?trza? Bo je?li kto? ma mieszkanie np. w bloku z panelami, to mo?e by? trudno stworzy? tak? sceneri?.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Styl skandynawski? Serio? To jest taki nudny i przereklamowany trend. Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak si? nim zachwycaj?. Lepiej postawi? na co? bardziej oryginalnego!
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Ja osobi?cie uwielbiam styl skandynawski! Moim zdaniem to po??czenie prostoty, funkcjonalno?ci i elegancji. Dodatkowo mo?na doda? kilka element?w dekoracyjnych, kt?re nadadz? wn?trzu charakteru.
Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Zgadzam si? z peter2k! Styl skandynawski to nie tylko jasne kolory i naturalne materia?y, ale tak?e dba?o?? o szczeg??y i harmoni? w aran?acji wn?trza. Warto te? pami?ta? o odpowiednim doborze tekstyli?w - np. mi?kki pled czy ciep?e dywaniki dodaj? przytulno?ci.
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Mam podobnie jak ?wiat?owstr?t - r?wnie? mam sypialni? w stylu skandynawskim i kocham ten wystr?j! Jasne drewno, bia?e ?ciany i delikatne dodatki tworz? naprawd? przyjemn? atmosfer?. Polecam!
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Haha, no to widz? ?e mamy tu kilka entuzjast?w stylu skandynawskiego! Ja jeszcze nie mam takiej sypialni, ale zaczynam si? przekonywa? do tego pomys?u. Mo?e faktycznie warto spr?bowa? czego? nowego i stworzy? sobie miejsce do prawdziwego relaksu.