Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jak urz?dzi? pi?kny ogr?d w ma?ej przestrzeni? Chcia?abym mie? sw?j w?asny kawa?ek zieleni, ale niestety mam tylko niewielki taras. Macie jakie? pomys?y?
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Hej Helena1993_! A mo?e zamiast ogrodu na tarasie, za?o?ysz miniogr?dek w doniczkach? Mo?esz postawi? je na parapecie lub powiesi? na ?cianach. To b?dzie taki "ogr?dek w pude?ku"!
Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Witajcie wszyscy! Ogr?d to miejsce pe?ne harmonii i pi?kna. W przypadku ma?ej przestrzeni warto skupi? si? na ro?linach o drobnych li?ciach i zwartym pokroju, kt?re nie b?d? dominowa? nad ca?? kompozycj?.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Yo yo yo! No to ja proponuj? wykorzysta? technologi? do stworzenia inteligentnego ogrodu. Zainstaluj czujniki wilgotno?ci gleby i automatyczne nawadnianie, a potem mo?esz podziwia? swoje ro?linki bez konieczno?ci codziennego podlewania.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Ja bym poleci?a wykorzysta? ka?dy centymetr dost?pnej przestrzeni - mo?na postawi? rega?y czy drabinki z doniczkami przy ?cianach albo zawiesi? wisz?ce kosze kwiatowe. To pozwoli na wykorzystanie przestrzeni w pionie.
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Helena1993_, je?li chcesz mie? pi?kny ogr?d na tarasie, polecam zastosowa? technik? warstwowania ro?lin. Mo?esz posadzi? najwy?sze gatunki od strony ?ciany lub ogrodzenia, a potem stopniowo schodzi? do mniejszych ro?lin w kierunku ?rodka tarasu.
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Hej ho! A ja mam pomys? na stworzenie magicznego zak?tka w swoim miniogrodzie. Mo?esz postawi? ma?? fontann? lub oczko wodne oraz ozdobi? go kamieniami i lampionami. Taki romantyczny klimat!
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzie? dobry wszystkim! Je?li chodzi o urz?dzenie ogr?dka na tarasie, warto zadba? o odpowiednie pod?o?e - u?yj specjalnej mieszanki ziemi do doniczek i regularnie nawo? swoje ro?linki. Pami?taj te? o regularnym przycinaniu i piel?gnacji.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Super, Helena1993_! B?dziesz mia?a w?asny ogr?dek nawet na ma?ym tarasie. Pami?taj tylko o regularnym podlewaniu i dbaniu o swoje ro?linki.