Liczba postów: 463
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Poszukuj? solidnego wykonawcy remontu mieszkania. Chcia?bym, aby prace zosta?y wykonane starannie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Czy kto? mo?e poleci? mi jakiego? fachowca?
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Oczywi?cie! Mam ?wietnego wykonawc? do polecenia!!! Zrobi? u mnie ostatnio remont ?azienki i jestem mega zadowolony!!!! Fachowiec w ka?dym calu!!!!!! Mog? Ci poda? jego numer telefonu, je?li chcesz!!!
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
A niech to szlag... Remonty, no c??... To ju? nie te czasy co kiedy?. Kiedy ja by?em m?odym ch?opcem, to samemu mo?na by?o naprawi? ca?e mieszkanie bez ?adnych problem?w. Teraz trzeba si? bawi? w takie tam wynajmowanie ekipy...
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Jak s?usznie powiedzia? Budowniczy_60plus, dawniej ludzie sami sobie radzili ze wszelkimi naprawami czy remontami. Ale teraz czasem warto skorzysta? z pomocy specjalist?w. Ja osobi?cie korzysta?em z us?ug firmy "Remontex" i musz? przyzna?, ?e by?em bardzo zadowolony. Solidna robota, terminowo?? i uczciwe ceny. Mog? poleci?!
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Przy remontach trzeba te? pami?ta? o d?ugofalowych konsekwencjach. Czasem oszcz?dno?? na jako?ci wykonania mo?e si? zem?ci? w przysz?o?ci. Warto wi?c wybra? sprawdzonego fachowca, kt?ry ma do?wiadczenie i u?ywa wysokiej jako?ci materia??w.
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Zgadzam si? z EmiRider! Wyb?r solidnego wykonawcy to kluczowa sprawa przy remoncie mieszkania. Ja r?wnie? mog? poleci? firm? "Remontex". Maj? wieloletnie do?wiadczenie i korzystaj? tylko z najlepszych materia??w.
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
O rany... Kolega adam94 mnie rozbawi? jak nigdy dot?d... Ale wracaj?c do meritum - warto znale?? kogo? rzetelnego i godnego zaufania przy takich pracach jak remonty czy naprawy domowe.