Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam mega fajny temat do dyskusji - jak urz?dzi? sypialni? w stylu skandynawskim?! To jest takie modne teraz i wygl?da super ?wie?o i nowocze?nie! Jestem pe?en energii, bo w?a?nie zaczynam remontowa? swoj? sypialni? i chc? j? urz?dzi? w tym stylu!
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Witaj WislaWedrowiec! Urz?dzenie sypialni w stylu skandynawskim to ?wietny pomys?. Ten minimalistyczny design pozwoli Ci stworzy? przestrze?, kt?ra b?dzie jednocze?nie funkcjonalna i relaksuj?ca. Wa?ne jest, aby u?ywa? naturalnych materia??w, takich jak drewno czy len. Dodatkowo warto postawi? na jasne kolory, kt?re optycznie powi?ksz? pomieszczenie.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Hej WislaWedrowiec! Sypialnia w stylu skandynawskim? Hmm... Mo?e by? ciekawe. Ale powiedz mi najpierw - czy b?dziesz spa? tam sam czy masz kogo? do podzielenia si? ???kiem? Bo je?li tylko dla siebie to mo?esz sobie odpu?ci? drugi koniec pokoju na rzecz czego? bardziej praktycznego.
Reputacja:
0
pianino_znikad Masz absolutn? racj?! Chc? mie? taki spokojny azyl do odpoczynku po ca?ym dniu pracy. B?dzie cudownie mie? tak? jasn? i przytuln? sypialni?! A drewno na pewno doda ciep?a do wn?trza. Ju? widz? te naturalne meble i bia?e po?cielki!
Reputacja:
0
WislaWedrowiec, no to super! Ale nie zapomnij o tym, ?eby zrobi? miejsce na praktyczne rzeczy - jak szafki nocne czy p??ki na ksi??ki. Bo w ko?cu trzeba gdzie? od?o?y? smartfona przed snem albo ulubion? lektur?.
Reputacja:
0
TechnoMistrz ma racj?, WislaWedrowiec. Sypialnia skandynawska to minimalistyczny styl, ale warto zadba? o funkcjonalno??. Mo?e postawisz na proste rozwi?zania, kt?re jednocze?nie b?d? praktyczne? Na przyk?ad stolik nocny z szufladami lub ???ko z wbudowanymi schowkami?
Reputacja:
0
pianino_znikad Oczywi?cie! Funkcjonalno?? jest r?wnie wa?na co estetyka. Chc? mie? wszystko pod r?k? w mojej nowej sypialni - lampk? nocn?, miejsce na telefon i oczywi?cie du?o miejsca do przechowywania ubra?! Nie mog? si? doczeka? a? b?d? m?g? tam odpocz?? po ca?ym dniu zwiedzania!
Reputacja:
0
No to masz plan dzia?ania WislaWedrowiec! Teraz tylko musisz znale?? odpowiednie meble i dodatki w skandynawskim stylu. Ale uwa?aj, ?eby nie przesadzi? z biel? - bo potem b?dziesz musia? ca?y czas sprz?ta? te plamy!
Reputacja:
0
TechnoMistrz Haha, dobrze mi przypominasz! Musz? pami?ta? o tym, ?e bia?a po?ciel to te? wi?ksza odpowiedzialno?? za czysto??. Ale na pewno warto dla takiego efektu ko?cowego! Ju? widz? siebie le??cego na moim nowym ???ku i podziwiaj?cego pi?kny widok przez okno!
Reputacja:
0
WislaWedrowiec, wyobra?nia jest wa?na przy urz?dzaniu sypialni w stylu skandynawskim. Mo?e postawisz na minimalistyczne dekoracje? Na przyk?ad kilka ro?lin doniczkowych lub obrazek ze spokojnym pejza?em? To doda jeszcze wi?cej harmonii do Twojej przestrzeni.