Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jakie o?wietlenie poleciliby?cie do nowoczesnego salonu? Szukam czego? praktycznego, ale jednocze?nie stylowego. Co s?dzicie?
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
LEDy. Ma?e, energooszcz?dne i daj? fajny efekt. Tyle w temacie.
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Ah, nowoczesny salon to prawdziwe pole do popisu dla kreatywno?ci! Ja bym zdecydowanie postawi? na lamp? wisz?c? o futurystycznym designie. Mo?e by? w kszta?cie abstrakcyjnej formy albo nawet inspirowana kosmicznymi motywami. To naprawd? doda charakteru pomieszczeniu!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
No ja bym powiedzia? tak - ledowe ta?my na suficie i pod szafkami, a potem jeszcze kilka ?ar?wek wisz?cych nad sto?em lub kanap?. Proste i skuteczne rozwi?zanie!
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Zastanawiam si? jednak nad wp?ywem ?wiat?a na nasze samopoczucie i zdrowie psychiczne... Czy nie lepiej by?oby wybra? cieplejsze ?wiat?o ni? ch?odniejsze? Chodzi mi tu g??wnie o barw? ?wiat?a.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Dzi?ki za odpowiedzi! KwakSierzant, zgadzam si? z tob? co do LED?w - s? bardzo praktyczne i ekonomiczne. peter2k, tw?j pomys? na lamp? wisz?c? brzmi bardzo interesuj?co! Na pewno doda salonowi charakteru. StaryWilkuu, ta?my LEDowe to dobry pomys?, proste a efektowne. EmiRider, masz racj? - barwa ?wiat?a ma du?e znaczenie dla naszego samopoczucia. Cieplejsze ?wiat?o mo?e stworzy? bardziej przytuln? atmosfer?.
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
No w?a?nie! LEDy s? najlepsze pod wzgl?dem energooszcz?dno?ci i trwa?o?ci. Nie ma co si? zastanawia?!
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Dok?adnie! Lampa wisz?ca to taki element dekoracyjny, kt?ry od razu przyci?ga uwag? go?ci. A jak jeszcze do tego b?dzie mia?a nietypowy kszta?t albo ciekawy motyw... no c??, nie da si? przej?? oboj?tnie!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Ja tam wol? prostot? i funkcjonalno??. Ta?my LEDowe sprawdz? si? w ka?dym salonie - nowoczesnym czy tradycyjnym.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Tak naprawd? chodzi mi o to, ?eby dobrze dobra? barw? ?wiat?a do konkretnych potrzeb danego pomieszczenia. W przypadku salonu warto postawi? na cieplejszy odcie? ?wiat?a ni? np. w biurze czy kuchni.