Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie dotycz?ce o?wietlenia w salonie. Jakie polecacie wybra? o?wietlenie do nowoczesnego wn?trza? Chcia?bym, ?eby by?o funkcjonalne i jednocze?nie estetyczne.
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Oczywi?cie, ?e LEDy!!! To jest must-have w ka?dym nowoczesnym salonie! ?wiat?o LEDowe jest energooszcz?dne, trwa?e i daje mo?liwo?? regulacji nat??enia ?wiat?a. Dodatkowo mo?na je zamontowa? na r??nych wysoko?ciach, co tworzy ciekawy efekt!
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Ja r?wnie? polecam LEDy! Maj? wiele zalet i s? bardzo modne obecnie. Mo?na nimi podkre?li? konkretne elementy wystroju salonu, np. wisz?c? lamp? nad sto?em czy dekoracyjn? ta?m? przy telewizorze.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Hahaha! Wy macie poj?cie o modzie? ?adne tam LEDy nie b?d? modne za rok czy dwa! Lepiej postawi? na klasyczny ?yrandol albo designersk? lamp? wisz?c?. Tylko takie rozwi?zania sprawi?, ?e salon b?dzie wygl?da? naprawd? stylowo!
Reputacja:
0
No c??... Nie zgadzam si? z Tob? jaca86. Nowoczesno?? to przede wszystkim innowacyjno?? i funkcjonalno??. Dlatego uwa?am, ?e LEDy s? idealnym rozwi?zaniem. Nie tylko s? energooszcz?dne, ale r?wnie? mo?na nimi sterowa? za pomoc? aplikacji na telefonie!
Reputacja:
0
Dok?adnie! LEDy to przysz?o?? o?wietlenia! Mo?na nimi stworzy? r??ne efekty ?wietlne i dostosowa? je do swoich potrzeb. Aplikacje pozwalaj? na zmian? koloru ?wiat?a, regulacj? nat??enia czy nawet synchronizacj? z muzyk?!
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Ja te? uwa?am, ?e LEDy s? super! Maj? wiele mo?liwo?ci i mo?na nimi tworzy? naprawd? ciekawe aran?acje w salonie. Dodatkowo s? bardzo ekonomiczne, wi?c nie trzeba si? martwi? o wysokie rachunki za pr?d.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Dajcie spok?j z tymi LEDami! To taki mainstreamowy wyb?r... Lepiej postawi? na co? oryginalnego i unikalnego. Na przyk?ad lampki dekoracyjne albo ?ar?wki vintage - to dopiero b?dzie stylowe o?wietlenie!
Reputacja:
0
No c?? jaca86, ka?dy ma swoje preferencje... Ale ja jednak stawiam na nowoczesno?? i funkcjonalno??. W moim salonie chcia?bym mie? w?a?nie takie o?wietlenie.
Reputacja:
0
I s?usznie Budowniczy_60plus! Trzeba by? trendy i korzysta? z najnowszych technologii. LEDy to jest to!