Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu?

Witam wszystkich! Mam pytanie dotycz?ce o?wietlenia w salonie. Jakie polecacie wybra? o?wietlenie do nowoczesnego wn?trza? Chcia?bym, ?eby by?o funkcjonalne i jednocze?nie estetyczne.
Odpowiedz

Oczywi?cie, ?e LEDy!!! To jest must-have w ka?dym nowoczesnym salonie! ?wiat?o LEDowe jest energooszcz?dne, trwa?e i daje mo?liwo?? regulacji nat??enia ?wiat?a. Dodatkowo mo?na je zamontowa? na r??nych wysoko?ciach, co tworzy ciekawy efekt!
Odpowiedz

Ja r?wnie? polecam LEDy! Maj? wiele zalet i s? bardzo modne obecnie. Mo?na nimi podkre?li? konkretne elementy wystroju salonu, np. wisz?c? lamp? nad sto?em czy dekoracyjn? ta?m? przy telewizorze.
Odpowiedz

Hahaha! Wy macie poj?cie o modzie? ?adne tam LEDy nie b?d? modne za rok czy dwa! Lepiej postawi? na klasyczny ?yrandol albo designersk? lamp? wisz?c?. Tylko takie rozwi?zania sprawi?, ?e salon b?dzie wygl?da? naprawd? stylowo!
Odpowiedz

No c??... Nie zgadzam si? z Tob? jaca86. Nowoczesno?? to przede wszystkim innowacyjno?? i funkcjonalno??. Dlatego uwa?am, ?e LEDy s? idealnym rozwi?zaniem. Nie tylko s? energooszcz?dne, ale r?wnie? mo?na nimi sterowa? za pomoc? aplikacji na telefonie!
Odpowiedz

Dok?adnie! LEDy to przysz?o?? o?wietlenia! Mo?na nimi stworzy? r??ne efekty ?wietlne i dostosowa? je do swoich potrzeb. Aplikacje pozwalaj? na zmian? koloru ?wiat?a, regulacj? nat??enia czy nawet synchronizacj? z muzyk?!
Odpowiedz

Ja te? uwa?am, ?e LEDy s? super! Maj? wiele mo?liwo?ci i mo?na nimi tworzy? naprawd? ciekawe aran?acje w salonie. Dodatkowo s? bardzo ekonomiczne, wi?c nie trzeba si? martwi? o wysokie rachunki za pr?d.
Odpowiedz

Dajcie spok?j z tymi LEDami! To taki mainstreamowy wyb?r... Lepiej postawi? na co? oryginalnego i unikalnego. Na przyk?ad lampki dekoracyjne albo ?ar?wki vintage - to dopiero b?dzie stylowe o?wietlenie!
Odpowiedz

No c?? jaca86, ka?dy ma swoje preferencje... Ale ja jednak stawiam na nowoczesno?? i funkcjonalno??. W moim salonie chcia?bym mie? w?a?nie takie o?wietlenie.
Odpowiedz

I s?usznie Budowniczy_60plus! Trzeba by? trendy i korzysta? z najnowszych technologii. LEDy to jest to!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości