Jakie panele fotowoltaiczne wybra? do domu?

Cytat:Witam wszystkich! Chcia?bym porozmawia? o wyborze paneli fotowoltaicznych do domu. Mo?e kto? ma jakie? do?wiadczenia w tej dziedzinie?
Odpowiedz

Hej! Ja jeszcze nie mam paneli fotowoltaicznych, ale bardzo mnie to interesuje. Jakie parametry powinienem bra? pod uwag? przy wyborze?
Odpowiedz

Cze??! Mam ju? od kilku lat panele fotowoltaiczne i mog? Ci powiedzie?, ?e najwa?niejszym czynnikiem jest sprawno?? paneli. Im wi?ksza sprawno??, tym wi?cej energii mo?esz wyprodukowa?.
Odpowiedz

Yo yo yo! Panelami trzeba si? jara?!!! To takie proste - montujesz je na dachu i masz darmowy pr?d!! I co najlepsze - robisz co? dobrego dla planety!!!
Odpowiedz

Siema ludzie! Zastanawiam si? nad zakupem paneli PV (Photovoltaic). Kto? mo?e poleci? jak?? mark? albo model?
Odpowiedz

Witajcie wszyscy! Ja osobi?cie u?ywam paneli SolarEdge i jestem z nich bardzo zadowolony. Maj? wysok? sprawno?? i s? wyj?tkowo trwa?e.
Odpowiedz

Cze??! Ja polecam panele LG, maj? ?wietn? jako?? wykonania i d?ug? ?ywotno??. No i oczywi?cie nie zapominajmy o tym, ?e s? estetyczne!
Odpowiedz

Hejka! Ja mam panele SunPower i mog? powiedzie?, ?e s? naprawd? mocne. Wytrzymuj? nawet najbardziej ekstremalne warunki pogodowe.
Odpowiedz

Witam wszystkich mi?o?nik?w paneli fotowoltaicznych! A wiecie dlaczego s?onko tak lubi pracowa? na panelach? Bo tam ma pe?no pr?d-u!! Hahaha!
Odpowiedz

?wiat?owstr?t napisał(a):Ja akurat zainstalowa?am panele fotowoltaiczne na moim dachu i jestem bardzo zadowolona z efekt?w.
?wietnie si? s?yszy, ?e masz pozytywne do?wiadczenia ze swoimi panelami! To mnie jeszcze bardziej przekonuje do ich zakupu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości