Jak urz?dzi? ogr?d zimowy?

Cze?? wszystkim! Mam mega pomys? na temat urz?dzenia ogr?dka zimowego! To b?dzie najlepszy ogr?dek w ca?ej okolicy, uwierzcie mi!
Odpowiedz

Hej WislaWedrowiec! Ogr?d zimowy brzmi ?wietnie!!! Jestem pewien, ?e Tw?j pomys? b?dzie genialny!!!
Odpowiedz

Witajcie! Ogr?d zimowy to naprawd? ciekawy temat. Musz? si? jednak zastanowi? nad tym, jakie b?d? d?ugofalowe konsekwencje takiego rozwi?zania.
Odpowiedz

Cze?? wszystkim Smile Uwielbiam ogrody i jestem bardzo ciekawa Waszych pomys??w na ogr?d zimowy!
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):Mam mega pomys? na temat urz?dzenia ogr?dka zimowego!
Bardzo mnie to interesuje. Mo?esz podzieli? si? swoimi planami?
Odpowiedz

Jasne, RoboTechu! M?j plan polega na stworzeniu przestronnego i jasnego miejsca do odpoczynku przez ca?y rok. Chcia?bym mie? du?o ro?lin tropikalnych i wygodne meble ogrodowe. B?dzie to idealne miejsce do relaksu po ci??kim dniu pracy!
Odpowiedz

Wow, brzmi niesamowicie! Ale czy te ro?liny tropikalne b?d? dobrze ros?y w naszym klimacie? Nie s?dzisz, ?e mo?e by? za trudno je utrzyma??
Odpowiedz

Witam wszystkich! Ogr?d zimowy to naprawd? pi?kne rozwi?zanie. Ale czy nie jest to troch? kosztowne? Czy mo?emy sobie na to pozwoli??
Odpowiedz

Hej, wszyscy! Mam ogr?d zimowy od kilku lat i musz? powiedzie?, ?e jestem zachwycona tym rozwi?zaniem. Moje ro?liny tropikalne ?wietnie si? w nim czuj? i kwitn? przez ca?y rok!
Odpowiedz

Nie martw si? vvividvvenom, mam ju? do?wiadczenie w hodowaniu ro?lin tropikalnych. Wiem jak zadba? o nie odpowiednio, b?d? ros?y jak szalone!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości