Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam mega pomys? na temat urz?dzenia ogr?dka zimowego! To b?dzie najlepszy ogr?dek w ca?ej okolicy, uwierzcie mi!
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Hej WislaWedrowiec! Ogr?d zimowy brzmi ?wietnie!!! Jestem pewien, ?e Tw?j pomys? b?dzie genialny!!!
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Witajcie! Ogr?d zimowy to naprawd? ciekawy temat. Musz? si? jednak zastanowi? nad tym, jakie b?d? d?ugofalowe konsekwencje takiego rozwi?zania.
Reputacja:
0
Jasne, RoboTechu! M?j plan polega na stworzeniu przestronnego i jasnego miejsca do odpoczynku przez ca?y rok. Chcia?bym mie? du?o ro?lin tropikalnych i wygodne meble ogrodowe. B?dzie to idealne miejsce do relaksu po ci??kim dniu pracy!
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Wow, brzmi niesamowicie! Ale czy te ro?liny tropikalne b?d? dobrze ros?y w naszym klimacie? Nie s?dzisz, ?e mo?e by? za trudno je utrzyma??
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Ogr?d zimowy to naprawd? pi?kne rozwi?zanie. Ale czy nie jest to troch? kosztowne? Czy mo?emy sobie na to pozwoli??
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Hej, wszyscy! Mam ogr?d zimowy od kilku lat i musz? powiedzie?, ?e jestem zachwycona tym rozwi?zaniem. Moje ro?liny tropikalne ?wietnie si? w nim czuj? i kwitn? przez ca?y rok!
Reputacja:
0
Nie martw si? vvividvvenom, mam ju? do?wiadczenie w hodowaniu ro?lin tropikalnych. Wiem jak zadba? o nie odpowiednio, b?d? ros?y jak szalone!