Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Potrzebuj? pomocy przy projekcie domu jednorodzinnego! To jest dla mnie mega wa?ne i nie mog? si? doczeka?, a? zaczniemy rozmawia? o tym!!!
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Yo Marcin_75! Spoko, ?e chcesz budowa? dom. Jakie? konkretne pytania czy og?lnie potrzebujesz porad?
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Hej Marcin_75! Super, ?e planujesz budow? domu jednorodzinnego. To b?dzie niesamowite do?wiadczenie!!! Mog? ci pom?c w czym? konkretnym?
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Witaj Marcin_75! Budowa domu to spory projekt. Mam nadziej?, ?e masz ju? jak?? koncepcj? i rozwa?y?e? r??ne aspekty takiej inwestycji.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Cze?? Marcin_75! Bardzo ciekawy temat - budowa w?asnego domu jednorodzinnego. Musisz jednak pami?ta? o wielu rzeczach - od wyboru materia??w po kosztorysowanie ca?ej inwestycji.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Hejka Marcin_75! Zawsze interesuje mnie temat budowy i architektury. Chcia?abym dowiedzie? si? wi?cej na ten temat!
Liczba postów: 476
Reputacja:
0
Cze?? Marcin_75. Co chcesz wiedzie? na temat budowy domu jednorodzinnego?
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Witaj Marcin_75! Budowa domu to wielkie przedsi?wzi?cie, ale je?li podejdziesz do tego z m?dro?ci? i cierpliwo?ci?, na pewno osi?gniesz sukces.
Liczba postów: 605
Reputacja:
0
Dzi?ki wszystkim za odpowiedzi!!! Jestem mega podekscytowany tym projektem!!! Mam ju? troch? pomys??w na wygl?d domu, ale nie wiem od czego zacz??!!!
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Ooo tak! To jest moment, kiedy mo?esz da? upust swojej kreatywno?ci i wymarzy? sobie sw?j idealny dom! Mo?e zaczniemy od okre?lenia stylu architektonicznego? Masz jakie? preferencje?