Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Czy kto? z Was ma do?wiadczenie w poszukiwaniu projektanta wn?trz w Warszawie? Potrzebuj? pomocy przy urz?dzaniu swojego mieszkania.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Helena1993_, czy mo?esz poda? mi wi?cej informacji na temat Pani Anny? Jak d?ugo pracuje jako projektantka wn?trz?
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
vvividvvenom, oczywi?cie! Pani Anna ma ponad 10 lat do?wiadczenia jako projektantka wn?trz. Pracowa?a zar?wno nad mniejszymi, jak i wi?kszymi projektami. Jest bardzo profesjonalna i kreatywna!
Reputacja:
0
Dzi?kuj? za informacje o Pani Annie. Ale powied?cie mi, czy macie jakiekolwiek sugestie dotycz?ce materia??w budowlanych? Chcia?bym u?y? trwa?ych materia??w o wysokiej jako?ci.
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Budowniczy_60plus, ja osobi?cie polecam wykorzystanie drewna jako g??wnego materia?u w swoim projekcie. Drewno nadaje wn?trzu przytulno?ci i elegancji. Je?li chodzi o pod?ogi, warto zainwestowa? w parkiet - jest trwa?y i pi?knie si? prezentuje.
Liczba postów: 463
Reputacja:
0
Budowniczy_60plus, nie mo?na zapomina? o betonie! Jest to bardzo modny trend ostatnich lat. Betonowe ?ciany czy blaty mog? doda? Twojemu wn?trzu nowoczesnego charakteru.
Reputacja:
0
Dzi?kuj? wszystkim za sugestie dotycz?ce materia??w budowlanych! Na pewno je uwzgl?dni? w moim projekcie. Czy macie jeszcze jakiekolwiek rady odno?nie projektanta wn?trz?
Liczba postów: 583
Reputacja:
0
Ja bym poleci?a Ci r?wnie? sprawdzi? opinie innych klient?w na temat projektant?w wn?trz przed podj?ciem decyzji. To mo?e pom?c Ci znale?? kogo? odpowiedniego dla Ciebie.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Helena1993_, masz racj?! Przed skorzystaniem z us?ug Pani Anny przeczyta?am wiele pozytywnych opinii na jej temat i to mnie przekona?o do wsp??pracy z ni?.