Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jak urz?dzi? funkcjonaln? kuchni? w ma?ym mieszkaniu? Chcia?abym, ?eby by?a praktyczna i wygodna, ale nie mam zbyt du?o miejsca. Macie jakie? pomys?y?
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Hej! Ja mam ma?e mieszkanie i uda?o mi si? stworzy? funkcjonaln? kuchni?. Najwa?niejsze to dobrze zaplanowa? przestrze? i wykorzysta? ka?dy centymetr. Ja na przyk?ad zamontowa?am p??ki wisz?ce nad blatem, gdzie trzymam garnki i patelnie. To bardzo oszcz?dza miejsce!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Witajcie! Ja te? mia?em problem z ma?? kuchni?, ale znalaz?em kilka trik?w. Na przyk?ad u?ywam sk?adanych krzese?ek, kt?re mog? schowa? pod sto?em po jedzeniu. Dzi?ki temu zaoszcz?dzi?em sporo miejsca.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Ooo, ja mam lepszy pomys?! Zainstaluj sobie inteligentne urz?dzenia w kuchni - lod?wk? z dost?pem przez aplikacj? czy piekarnik sterowany g?osem. To dopiero jest funkcjonalno??!
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
No c??... Je?li chodzi o mnie to polecam solidne meble na wymiar wykonane przez fachowc?w stolarskich. Warto r?wnie? zadba? o odpowiednie o?wietlenie oraz wentylacj? w kuchni. To wszystko wp?ywa na funkcjonalno??.
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Cze??! Moim zdaniem wa?ne jest te?, ?eby mie? dobrze zorganizowane szafki i szuflady. Warto u?y? organizer?w do sztu?c?w czy przypraw, ?eby wszystko by?o ?atwo dost?pne i uporz?dkowane.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Bardzo ciekawe pomys?y! Ja bym jeszcze doda?a, ?e warto zainwestowa? w sprz?t wielofunkcyjny - takie urz?dzenia zajmuj? mniej miejsca, a mo?na nimi wykona? wiele r??nych czynno?ci.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Yo yo yo! Zgadzam si? z reszt? ekipy, ale nie zapominajcie o tym, ?e kuchnia to serce domu! Wa?ne jest r?wnie? stworzenie przytulnej atmosfery - dodajcie troch? ro?linno?ci czy ?adnych dekoracji!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Dok?adnie rafi! Kuchnia powinna by? miejscem gdzie ch?tnie sp?dza si? czas gotuj?c dla siebie lub dla bliskich. A co Wy s?dzicie o otwartych p??kach? U mnie sprawdzaj? si? ?wietnie!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
No ja osobi?cie wol? zamkni?te szafki. Otwarte p??ki tylko zbieraj? kurz i trzeba je cz?sto czy?ci?. Ale ka?dy ma swoje preferencje!