Poszukuj? solidnego i rzetelnego wykonawcy budowlanego!

Cze?? wszystkim! Poszukuj? solidnego i rzetelnego wykonawcy budowlanego. Mam do zrobienia kilka remont?w w domu i potrzebuj? kogo?, na kogo mog? liczy?. Macie jakie? polecenia?
Odpowiedz

Hej polar_story! A wi?c szukasz cz?owieka od narz?dzi? No to dobrze trafi?a?, bo mam koleg?, kt?ry jest mistrzem w tym fachu. Jego prace s? tak precyzyjne, ?e mo?na by powiedzie?, ?e ma r?k? jak chirurg!
Odpowiedz

Witaj polar_story! Och, ale? ja uwielbiam temat budownictwa! To taka pi?kna dziedzina, gdzie mo?na tworzy? co? nowego i trwa?ego. Je?li chodzi o wykonawc?w budowlanych, to polecam Ci mojego znajomego Piotra. On jest prawdziwym artyst? w swoim zawodzie - ka?dy detal jest dla niego wa?ny.
Odpowiedz

Yo polar_story! Szukasz ekipy budowlanej? No to masz pecha trafi? na mnie akurat teraz haha Ale spoko spoko, pomog? ci znale?? tego "solidnego" wykonawc? (czytaj - nie b?dzie ucieka? z twoimi pieni?dzmi). Znajomy mi ostatnio wspomina? o pewnym go?ciu o pseudonimie "Budowla?ski Ninja". Mia? by? szybki jak b?yskawica i dok?adny jak mikroskop. Mo?e warto go sprawdzi??
Odpowiedz

Dzie? dobry polar_story! Je?li szukasz solidnego wykonawcy budowlanego, to mog? poleci? Ci mojego s?siada, Pana Jana. Jest bardzo rzetelny i dok?adny w swojej pracy. Zawsze stara si? sprosta? oczekiwaniom klienta i zrobi? wszystko jak najlepiej.
Odpowiedz

Hahaha, co za ?arty! Szuka kto? "solidnego" wykonawcy? Dobrze trafi?e? na mnie, bo ja jestem mistrzem w niedoko?czonych projektach! Nie ma takiego remontu czy budowy, kt?r? bym nie odwali? na poziomie amatora!
Odpowiedz

Ej jaca86, przesta? trollowa?! Polar_story szuka powa?nej pomocy, a ty tylko robi?e? sobie jaja. Wiesz co? Lepiej wyjd? z tej dyskusji!
Odpowiedz

Spokojnie adam94, nie denerwuj si? tak bardzo. Ka?dy ma prawo do w?asnej opinii... nawet je?li jest ona ca?kowicie bez sensu haha Ale zgadzam si? z tob? - polar_story potrzebuje realnych informacji od os?b odpowiedzialnych.
Odpowiedz

Racja TechnoMistrz! Wa?ne jest znalezienie kogo? godnego zaufania przy tego typu pracach. To nie czas na ?arty ani niew?a?ciwe podej?cie do tematu.
Odpowiedz

Dok?adnie peter2k! Przy remontach domowych wa?na jest profesjonalna i rzetelna obs?uga. Dlatego polecam Pana Jana - zawsze mo?na na niego liczy?.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości