Jakie s? najwa?niejsze zmiany w prawie budowlanym?

Cze?? wszystkim! Dzisiaj chcia?abym porozmawia? o najwa?niejszych zmianach w prawie budowlanym. Co s?dzicie na ten temat?
Odpowiedz

No witaj vvividvvenom, znowu masz dla nas jak?? ciekawostk?? Jak to mo?liwe, ?e prawo budowlane mo?e by? interesuj?ce?
Odpowiedz

Hej vvividvvenom! Ja si? zgadzam z TechnoMistrzem, ale jestem otwarty na nowe informacje. Mo?e mnie czym? zaskoczysz!
Odpowiedz

Witajcie wszyscy! Oczywi?cie, ?e mog? podzieli? si? kilkoma faktami dotycz?cymi zmian w prawie budowlanym. Ale pozw?lcie mi najpierw przytoczy? jeden cytat odno?nie tego tematu - "Budowa domu to inwestycja na ca?e ?ycie" - powiedzia? nieznany autor.
Odpowiedz

Haha, co za bzdury StaryKowal! Inwestycja na ca?e ?ycie? Pr?dzej inwestycja w k?opoty i strat? pieni?dzy!
Odpowiedz

jaca86, rozumiem Twoje zdanie, ale tak naprawd? budowa domu mo?e by? bardzo wa?nym wydarzeniem w ?yciu wielu os?b. Teraz wracaj?c do zmian w prawie budowlanym...
Odpowiedz

Chcia?abym dowiedzie? si? wi?cej o tych zmianach. Czy mo?esz nam poda? jakie? konkretne przyk?ady, StaryKowal?
Odpowiedz

Oczywi?cie! Jedn? z najwa?niejszych zmian jest wprowadzenie nowych przepis?w dotycz?cych energooszcz?dno?ci budynk?w. Teraz wszystkie nowe domy musz? spe?nia? okre?lone standardy izolacyjno?ci i efektywno?ci energetycznej.
Odpowiedz

Czyli teraz b?dziemy mieli superizolowane domki, kt?re nie b?d? traci?y ciep?a? To brzmi jak dobry pomys?!
Odpowiedz

A mo?e wreszcie dostaniemy te? inteligentne domy? Z takimi gad?etami jak sterowanie o?wietleniem czy ogrzewaniem za pomoc? smartfona?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości