Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pewien problem i potrzebuj? Waszej pomocy. Chcia?bym urz?dzi? pok?j dla dw?ch dzieci w r??nym wieku. Jakie? sugestie?
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
R?wnie? warto pomy?le? o d?ugofalowych konsekwencjach takiego rozwi?zania. Czy planowany uk?ad pokoju nie b?dzie prowadzi? do rywalizacji mi?dzy dzie?mi? Czy nie lepiej by?oby stworzy? oddzielne przestrzenie dla ka?dego z nich?
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Zgadzam si? z EmiRiderem - wa?ne jest unikanie rywalizacji mi?dzy bra?mi lub siostrami. Dlatego mo?e warto podzieli? pok?j na dwie cz??ci - jedn? dla starszego dziecka, a drug? dla m?odszego? Ka?de z nich powinno mie? swoje miejsce do nauki, zabawy i odpoczynku.
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Wyobra?cie sobie taki pok?j - jedna cz??? to magiczny las pe?en kolorowych ro?lin i zwierz?tek, a druga to kosmiczna stacja badawcza! Wszystko ozdobione jasnymi kolorami i fantastycznymi obrazami. Dzieci b?d? mia?y mn?stwo miejsca do wyobra?ni!
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Pami?tajmy o m?dro?ci ?yciowej - wa?ne jest r?wnie? uczenie dzieci wsp??pracy i szacunku dla siebie nawzajem. Mo?e warto stworzy? specjaln? przestrze?, gdzie b?d? mog?y si? spotyka? i dzieli? swoimi pasjami?
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Dzi?kuj? wszystkim za rady! Zastanowi? si? nad waszymi sugestiami i postaram si? znale?? najlepsze rozwi?zanie dla moich dzieci.