Jak urz?dzi? funkcjonaln? kuchni? w ma?ym mieszkaniu?

Witam wszystkich! Mam pewien problem i mam nadziej?, ?e mi pomo?ecie. Jak urz?dzi? funkcjonaln? kuchni? w ma?ym mieszkaniu?
Odpowiedz

Ooo, uwielbiam takie tematy! Kuchnia to serce domu! Najwa?niejsze jest wykorzystanie ka?dego centymetra przestrzeni!!! Moim zdaniem warto zainwestowa? w szafki wysokie do sufitu i zamontowa? na nich p??ki obrotowe!
Odpowiedz

Zgadzam si? z WislaWedrowcem, trzeba maksymalnie wykorzysta? dost?pn? przestrze?. Ja osobi?cie polecam r?wnie? korzystanie z haczyk?w na ?cianach do zawieszania garnk?w czy przybor?w kuchennych.
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):Najwa?niejsze jest wykorzystanie ka?dego centymetra przestrzeni!!!
Dok?adnie tak! Trzeba by? bardzo pomys?owym i kreatywnym w aran?acji ma?ej kuchni. Warto te? rozwa?y? monta? dodatkowych p??ek lub koszykowych system?w organizacyjnych.
Odpowiedz

Mniej gadania, wi?cej dzia?ania! W ma?ej kuchni trzeba ograniczy? ilo?? sprz?t?w i naczy?. Najwa?niejsze to mie? wszystko pod r?k? i utrzymywa? porz?dek.
Odpowiedz

Dzi?kuj? za wasze sugestie! Wydaje si?, ?e mam ju? kilka pomys??w na urz?dzenie swojej kuchni. B?d? musia? zrobi? dok?adny plan i rozwa?y? r??ne opcje.
Odpowiedz

Super, Krakus! Zawsze ch?tnie pomog? w aran?acji wn?trz!
Odpowiedz

Powodzenia w urz?dzaniu kuchni, Krakus! Je?li b?dziesz mia? jakiekolwiek pytania lub potrzebowa? dodatkowych rad, ?mia?o pytaj!
Odpowiedz

Krakus napisał(a):Wydaje si?, ?e mam ju? kilka pomys??w na urz?dzenie swojej kuchni.
To ?wietnie s?ysze?! Pami?taj tylko o tym, ?eby dobrze przemy?le? ka?dy detal - nawet najmniejsza zmiana mo?e wp?ywa? na funkcjonalno?? ca?ej przestrzeni.
Odpowiedz

Powodzenia w aran?acji kuchni. Kr?tko m?wi?c - less is more!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości