Jakie urz?dzenia wybra? do inteligentnego domu?

Witam wszystkich! Dzisiaj chcia?bym porozmawia? o inteligentnych domach. Jakie urz?dzenia polecacie do takiego domu?
Odpowiedz

Najwa?niejsze to czujniki ruchu i czujniki dymu, ?eby by? bezpiecznym.
Odpowiedz

Zgadzam si? z KwakSierzantem. Czujniki ruchu s? niezb?dne, aby kontrolowa? o?wietlenie w pomieszczeniach i oszcz?dza? energi?.
Odpowiedz

Asystenci g?osowi? Serio? Kto tego potrzebuje? To tylko gadaj?cy g?o?nik!
Odpowiedz

Ja korzystam z asystenta g?osowego i jestem bardzo zadowolona. Mo?e nie jest to konieczno??, ale naprawd? u?atwia codzienne czynno?ci.
Odpowiedz

W moim czasie nie by?o takich wynalazk?w jak te "inteligentne" urz?dzenia. Ale je?li mia?bym co? poleci?, to wybra?bym termostat inteligentny - mo?na nim sterowa? temperatur? w domu zdalnie przez aplikacj? na telefonie.
Odpowiedz

A ja polecam smart ?ar?wki! Mo?na nimi sterowa? przez aplikacj?, zmienia? kolor ?wiat?a i dostosowywa? do nastroju.
Odpowiedz

Ja bym jeszcze doda?a inteligentne zamki do drzwi. Mo?na nimi zarz?dza? zdalnie i kontrolowa? dost?p do domu.
Odpowiedz

Zgadzam si? z Helen?1993_. Inteligentne zamki to ?wietny spos?b na zwi?kszenie bezpiecze?stwa w domu. Mo?na ustawi? czasowe kody dla go?ci czy monitorowa?, kto wchodzi i wychodzi.
Odpowiedz

Dzi?kuj? wszystkim za cenne rady! Wydaje mi si?, ?e teraz mam ju? lepszy obraz tego, jakie urz?dzenia wybra? do inteligentnego domu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości