Jak urz?dzi? sypialni? w stylu skandynawskim?

Witam wszystkich serdecznie! Dzi? chcia?bym porozmawia? z Wami na temat urz?dzenia sypialni w stylu skandynawskim. To moje ulubione wn?trze, kt?re jest jednocze?nie proste i eleganckie! Uwielbiam jasne kolory, naturalne materia?y i minimalistyczny design. Jak my?licie, jak mo?na stworzy? tak? atmosfer? w swojej sypialni?
Odpowiedz

Cze?? Marcin_75! Zgadzam si? z Tob? co do uroku stylu skandynawskiego - to naprawd? ?wietna opcja dla sypialni. Mo?e warto pomy?le? o bia?ych ?cianach lub delikatnych pastelowych kolorach? A mo?e dodatkowo wprowadzi? troch? drewna dla ciep?a? Co Ty na to?
Odpowiedz

Yo Adam94! Styl skandynawski faktycznie ma sw?j niepowtarzalny urok. Ja bym jednak poszed? jeszcze dalej i powiedzia?, ?e trza tam mie? minimalizm a? po same ko?ci Big Grin Bez zb?dnych bibelot?w czy mebelk?w - tylko najwa?niejszy stuff!
Odpowiedz

Hej wszystkim! Fajnie s?ysze? wasz? opini? na ten temat. R?wnie? podzielam zdanie o prostocie tego stylu oraz wykorzystaniu naturalnych materia??w takich jak drewno czy len jako elementy dekoracyjne.
Odpowiedz

Cze?? wszystkim! Ja bym jeszcze doda?, ?e warto zwr?ci? uwag? na o?wietlenie. W stylu skandynawskim cz?sto wykorzystuje si? du?o naturalnego ?wiat?a dziennego i stonowane lampy.
Odpowiedz

Hejka! Uwa?am, ?e w sypialni w stylu skandynawskim powinno by? przede wszystkim przytulnie. Mo?e jakie? mi?kkie poduszki czy pledy? I oczywi?cie ro?liny - to jest must have!
Odpowiedz

Hahaha co za ?arty tutaj padaj?... Styl skandynawski to dla mnie totalna nuda! Bezbarwna biel wsz?dzie, zero charakteru. Lepiej postawi? na jaki? inny bardziej ekstrawagancki design!
Odpowiedz

Oho jacal86 nie zgadzamy si? kompletnie Wink Dla mnie w?a?nie prostota tego stylu ma sw?j urok i wprowadza spok?j do wn?trza. A te dodatki takie jak mi?kka po?ciel czy ciekawe tekstury mog? nada? mu indywidualno?ci.
Odpowiedz

Jacal86 masz swoje zdanie ale ja jednak lubi? ten minimalizm Smile Chocia? pewnie ka?dy ma inne preferencje je?li chodzi o urz?dzanie w?asnej sypialni.
Odpowiedz

Ej no ludzie, dajcie ju? spok?j z tymi dyskusjami bo tylko stracicie czas Tongue Ka?dy mo?e mie? swoje ulubione style aran?acji wn?trz. Nie ma co si? k??ci?, bo i tak ka?dy b?dzie mia? racj?!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości