Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Witam wszystkich serdecznie! Dzi? chcia?bym porozmawia? z Wami na temat urz?dzenia sypialni w stylu skandynawskim. To moje ulubione wn?trze, kt?re jest jednocze?nie proste i eleganckie! Uwielbiam jasne kolory, naturalne materia?y i minimalistyczny design. Jak my?licie, jak mo?na stworzy? tak? atmosfer? w swojej sypialni?
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Cze?? Marcin_75! Zgadzam si? z Tob? co do uroku stylu skandynawskiego - to naprawd? ?wietna opcja dla sypialni. Mo?e warto pomy?le? o bia?ych ?cianach lub delikatnych pastelowych kolorach? A mo?e dodatkowo wprowadzi? troch? drewna dla ciep?a? Co Ty na to?
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Fajnie s?ysze? wasz? opini? na ten temat. R?wnie? podzielam zdanie o prostocie tego stylu oraz wykorzystaniu naturalnych materia??w takich jak drewno czy len jako elementy dekoracyjne.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Ja bym jeszcze doda?, ?e warto zwr?ci? uwag? na o?wietlenie. W stylu skandynawskim cz?sto wykorzystuje si? du?o naturalnego ?wiat?a dziennego i stonowane lampy.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Hejka! Uwa?am, ?e w sypialni w stylu skandynawskim powinno by? przede wszystkim przytulnie. Mo?e jakie? mi?kkie poduszki czy pledy? I oczywi?cie ro?liny - to jest must have!
Liczba postów: 417
Liczba wątków: 34
Reputacja:
4
Hahaha co za ?arty tutaj padaj?... Styl skandynawski to dla mnie totalna nuda! Bezbarwna biel wsz?dzie, zero charakteru. Lepiej postawi? na jaki? inny bardziej ekstrawagancki design!