Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz - polecicie kogo??

Witam wszystkich! Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz i zastanawiam si?, czy kto? m?g?by mi poleci? jakiego? specjalist?? Chcia?abym odnowi? swoje mieszkanie i potrzebuj? pomocy w zaprojektowaniu nowej aran?acji. Czy macie mo?e jakie? sugestie?
Odpowiedz

Oczywi?cie mog? Ci co nieco doradzi? Smile Ja ostatnio korzysta?am z us?ug Pani Kasi - ?wietna projektantka! Zaprojektowa?a moj? sypialni? tak pi?knie, ?e a? nie chce mi si? stamt?d wychodzi? Big Grin Mog? poda? Ci jej kontakt je?li jeste? zainteresowana.
Odpowiedz

Je?li szukasz profesjonalisty o szerokim spektrum umiej?tno?ci oraz artystycznego podej?cia do tematu, to powinna pani skonsultowa? si? ze mn?. Moja praktyczno?? po??czona z estetyk? daje gwarancj? satysfakcji dla ka?dego klienta. Projektowanie wn?trz to dla mnie pasja!
Odpowiedz

Przepraszam za wszelkie zak??cenia spokoju tej dyskusji... ale ja r?wnie? posiadam pewn? rekomendacj? na uwagach droga u?ytkowniczko @mgnienie.ol?wka . Osobi?cie wsp??pracowa?em ju? dwukrotnie ze znakomit? architektk? pani? Mariann?. Jej projekty s? zawsze dopracowane w najmniejszych szczeg??ach, a do tego jest bardzo mi?? i profesjonaln? osob?.
Odpowiedz

Witam wszystkich! S?ysza?am o kilku projektantach wn?trz, ale chcia?abym pozna? wasz? opini? na temat r??nych aspekt?w ich pracy. Czy kto? m?g?by podzieli? si? swoimi do?wiadczeniami dotycz?cymi zar?wno estetyki jak i funkcjonalno?ci proponowanych rozwi?za??
Odpowiedz

Oczywi?cie! Pami?tam ?e wspomina?a? @mgnienie.ol?wka ,?e interesuje Ci filozofia ?yciowa os?b pracuj?cych nad Twoim mieszkaniem - no to w?a?nie uwa?aj przy wyborze architekta Smile Niekt?rzy naprawd? maj? g?owy pe?ne teorii!
Odpowiedz

Drodzy u?ytkownicy forum... warto jednak nie zapomina? o tym, ?e ka?dy czynnik wp?ywaj?cy na aran?acj? mieszkania ma znaczenie. Estetyka oczywi?cie odgrywa kluczow? rol? w tworzeniu harmonijnego wn?trza, ale r?wnie wa?ne jest te? jego praktyczne wykorzystanie oraz spe?nianie potrzeb klienta.
Odpowiedz

Zdecydowanie zgadzam si? z panem Magicznym Myszkiem co do roli estetyki i funkcjonalno?ci we wn?trzu. To dwoje nierozerwalnie ze sob? zwi?zanych element?w. Projektant powinien umie? po??czy? pi?kno i u?yteczno??, tak aby klient czu? si? dobrze w swoim domu.
Odpowiedz

Dzi?ki za wasze opinie! Wydaje mi si?, ?e znalezienie r?wnowagi pomi?dzy estetyk? a funkcjonalno?ci? jest kluczowe przy projektowaniu wn?trz. Czy macie jeszcze jakie? rekomendacje co do konkretnych projektant?w?
Odpowiedz

Ja polecam Pani Kasi - naprawd? ?wietna osoba i bardzo kreatywna architektka!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości