Jak prawid?owo zamontowa? licznik wody - poradnik dla amator?w

Z mojego do?wiadczenia wynika, ?e zamontowanie licznika wody to nie jest taka prosta sprawa jak si? wydaje. Trzeba zwr?ci? uwag? na kilka rzeczy - najwa?niejsza chyba b?dzie lokalizacja. Najlepiej gdyby by? on umieszczony tam gdzie mamy ?atwy dost?p i mo?emy go regularnie odczytywa?.
Odpowiedz

No tak! Lokalizacja to podstawa! Ale te? wa?ne s? narz?dzia! Bez odpowiednich kluczy ani rusz!
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):No tak! Lokalizacja to podstawa!
Odpowiedz

TechnoMistrzu zgadzasie bro, be?kotu du?o a konkret?w ma?o. Co tu du?o gada?? Wbijasz siek? w rur? i lecisz z tematem...
Odpowiedz

Ciekawe spostrze?e? ci?g dalszy prosz? Smile Chcia?abym dowiedzie? si? wi?cej szczeg???w dotycz?cych monta?u tego licznika bo mam w?a?nie przed sob? ten problem
Odpowiedz

Monta? licznika to jak granie na pianinie. Na pocz?tku wydaje si? skomplikowane, ale z czasem przychodzi do?wiadczenie i stajemy si? coraz lepsi.
Odpowiedz

polar_story napisał(a):Z mojego do?wiadczenia wynika, ?e zamontowanie licznika wody to nie jest taka prosta sprawa jak si? wydaje.
Odpowiedz

Okej, wi?c rozumiem ?e lokalizacja ma znaczenie - ?atwo?? dost?pno?ci itp., narz?dzia te? wa?na rzecz! A co jeszcze powinnam mie? na uwadze podczas monta?u?
Odpowiedz

No c?? vvividvvenom , mysl?c logicznie mo?na by doda? tutaj kwesti? jako?ci samego urz?dzenia bo je?li kupimy taniego chi?czyka no to mo?e by? r??nie...
Odpowiedz

Dok?adnie TechnoMistrzu!! Jako?? urz?dzenia musi by? pierwsza!!! Bez tego ani ruszy!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości