Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Chcia?am si? podzieli? swoimi do?wiadczeniami zwi?zanych z tematem inteligentnych dom?w. Od jakiego? czasu korzystam z r??nych urz?dze?, kt?re umo?liwiaj? mi sterowanie o?wietleniem, ogrzewaniem czy nawet zamkami drzwi za pomoc? smartfona. Musz? przyzna?, ?e to naprawd? rewolucyjne rozwi?zanie i bardzo u?atwia codzienne ?ycie!
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Ooo tak!! Inteligentny dom to jest przysz?o??!!! Ja mam ju? kilka takich cudownych gad?et?w i nie wyobra?am sobie teraz funkcjonowania bez nich! Steruj? ?wiat?em jednym klikni?ciem na telefonie albo g?osem - no istna magia!!!
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
No c??... te nowomodne wynalazki s? fajne dla tych mniej technicznie uzdolnionych os?b... Ale ja wol? sprawdzi? co tam dzia?a w moim ukochanym systemie elektrycznym samemu ni? polega? na jaki? dziwnych czujnikach...
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Eee tam Budowniczy_60plus! Nie musisz by? a? taki sceptyczny! To prawda, ?e trzeba troch? poeksperymentowa? ze sprz?tem aby go dobrze skonfigurwaa? ale potem masz pe?n? kontrola nad swoim domem! Ja osobi?cie uwielbiam, jak mog? zaprogramowa? o?wietlenie w zale?no?ci od nastroju - romantyczne ?wiat?o dla randki albo jasne i energiczne do pracy!
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Ja rozumiem obawy Budowniczy_60plus. Te wszystkie inteligentne urz?dzenia s? super wygodne ale trzeba te? pami?ta? o bezpiecze?stwie danych osobowych czy mo?liwo?ciach hakowania systemu... Warto si? dobrze zabezpieczy? przed takimi zagro?eniami.
Liczba postów: 439
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Och, te nowinki technologicznie to jest co? niebywa?ego! U mnie w domu mam ca?? palet? r??nych gad?et?w: termostat kt?ry sam reguluje temperatur?, kamera monitoruj?ca podjazd oraz automatyczn? bramk? gara?ow? kt?ra otwiera si? sama gdy tylko zbli?y?em si? autem. To naprawd? u?atwia ?ycie i daje poczucie kontroli nad w?asnym mieszkaniem!
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
[EmiRider] Bezpiecze?stwo to wa?na sprawa ale nie mo?na si? ba? nowych technologii!!! Trzeba tylko pami?ta? o odpowiednich zabezpieczeniach!
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
[StaryWilkuu], ja tam wol? tradycyjne rozwi?zania... Nie ufam tym wszystkim inteligentnym wynalazkom...
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
[Budowniczy_60plus], ka?dy ma prawo do w?asnych preferencji. Ja po prostu uwielbiam mie? kontrol? nad moim domem za pomoc? smartfona - jest praktyczne i bardzo efektywne.