Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Witam wszystkich. Chcia?abym podzieli? si? swoim do?wiadczeniem w kwestii ocieplania poddasza, poniewa? ostatnio sama przeprowadzali?my tak? operacj? u siebie w domu. Wybrali?my we?n? mineraln? i musz? powiedzie?, ?e jestem zadowolona z efekt?w - dobrze izoluje ciep?o a tak?e d?wi?ki.
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Wej?cie na forum i od razu trafi?em na super temat!!! Styropian to stary sprawdzony spos?b!! W mojej rodzinnej miejscowo?ci wiele os?b go u?ywa?o!!
Reputacja:
0
No dok?adnie! To mnie najbardziej martwi przy styropianie. Owszem, jest tani i ?atwy w monta?u ale jak dojdzie do po?aru to ju? mamy problem. We?na mineralna na pewno daje wi?ksze poczucie bezpiecze?stwa.
Reputacja:
0
Samodzielny monta???? To ?wietne pytanie!!! Tak naprawd? wszystko zale?y od umiej?tno?ci!! Moim zdaniem ka?dy powinien spr?bowa?!!!
Reputacja:
0
Doda?a bym jeszcze jedn? wa?n? rzecz - pami?tajcie aby dobrze j? u?o?y?! Nie wolno zostawia? ?adnych szczelin bo przez to mo?emy straci? du?o cennego ciep?a a ca?y nasz wysi?em b?dzie na marne!
Reputacja:
0
Dok?adno?? przy pracy to kluczowy element sukcesu!!! Poddasze musi by? szczelne!!! Dzi?ki temu zaoszcz?dzimy na ogrzewaniu!!!