Poszukuj? sprawdzonych projekt?w dom?w jednorodzinnych z poddaszem u?ytkowym

Witam wszystkich! Szukam sprawdzonych projekt?w dom?w jednorodzinnych z poddaszem u?ytkowym. Chcia?bym, aby m?j przysz?y dom by? jak forteca - solidny i nie do zdobycia przez zimno czy upa?.
Odpowiedz

TechnoMistrz, ja jestem wielk? fank? nowoczesnej architektury! Zawsze cieszy mnie widok prostych linii i du?ych przeszkle?.
TechnoMistrz napisał(a):Chcia?bym, aby m?j przysz?y dom by? jak forteca
Mo?e warto pomy?le? o po??czeniu twojej "fortecy" z elementami nowoczesno?ci? To mog?o by nada? budynkowi unikalnego charakteru!
Odpowiedz

?wiat?owstr?t, to brzmi naprawd? interesuj?co! Czy znasz mo?e jakie? konkretnie projekty kt?re ??cz? te dwa style?
?wiat?owstr?t napisał(a):Mo?e warto pomy?le? o po??czeniu twojej "fortecy" z elementami nowoczesno?ci?
Odpowiedz

Przywo?a?e? mi na my?l pewien projekt vvividvvenom... Wyobra? sobie dom w stylu loftu ? surowe betonowe ?ciany otulone s? jasnym drewnem, a du?e okna wpuszczaj? do wn?trza mn?stwo ?wiat?a. Na poddaszu znajduje si? przestronna sypialnia z widokiem na otaczaj?cy dom ogr?d.
Odpowiedz

Peter2k, to brzmi jak niezwykle przytulne miejsce do ?ycia!
peter2k napisał(a):Wyobra? sobie dom w stylu loftu ? surowe betonowe ?ciany otulone s? jasnym drewnem
Czy m?g?by? poda? wi?cej szczeg???w na temat tego projektu? By?bym wdzi?czny za link lub nazw?.
Odpowiedz

Krakus, jeste? pewien, ?e chcesz mieszka? w takim "lofcie"? Wydaje mi si?, ?e taki styl mo?e by? troch? zimny i nieprzyjazny. Ale c??... ka?dy ma sw?j gust!
Odpowiedz

TechnoMistrz, ja my?l? inaczej! Loft to dla mnie synonim ciep?a i przytulno?ci. Mo?e warto da? szans? nowym rozwi?zaniom?
Odpowiedz

?wiat?owstr?t masz racj?! Chcia?abym dowiedzie? si? wi?cej o tym projekcie peter2k. Mo?e rzeczywi?cie warto spr?bowa? czego? nowego?
Odpowiedz

vvividvvenom i ?wiat?owstr?t - wasza ciekawo?? naprawd? mnie inspiruje! Projekt nazywa si? "Loft House" i zosta? stworzony przez biuro architektoniczne XYZ Architects.
Odpowiedz

Dzi?kuj? Ci bardzo peter2k za podanie nazwy projektu. Z pewno?ci? sprawdz? go, bo brzmi naprawd? interesuj?co.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości