Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz - rekomendacje i opinie

Witam wszystkich. Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz dla mojego nowego domu. Czy kto? m?g?by poleci? mi jakiego? sprawdzonego specjalist??
Odpowiedz

Krakus napisał(a):Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz
M?j drogi, wyb?r odpowiedniego projektanta to nie lada wyzwanie... Wa?ne jest, aby znale?? osob? z odpowiednim do?wiadczeniem i wiedz? techniczn?... Zawsze warto poprosi? o portfolio lub przyk?adowe projekty...
Odpowiedz

Budowniczy_60plus napisał(a):Wa?ne jest, aby znale?? osob? z odpowiednim do?wiadczeniem i wiedz? techniczn?.
Dok?adnie! Ale pami?tajmy te? o d?ugoterminowych konsekwencjach takiej decyzji. Wybieraj?c projektanta, musimy bra? pod uwag? nie tylko jego umiej?tno?ci teraz, ale tak?e jak b?dzie si? rozwija? w przysz?o?ci.
Odpowiedz

Ja korzysta?am z us?ug Pani Anny Kowalskiej i by?a to naprawd? ?wietna wsp??praca. Anna ma ogromn? wiedz? na temat najnowszych trend?w we wn?trzarstwie oraz doskonale rozumie potrzeby klienta. Pracuj?c nad moim mieszkaniem skupia?a si? na ka?dym detalu, co przek?ada?o si? na ko?cowy efekt.
Odpowiedz

zakletamelodia napisał(a):Ja korzysta?am z us?ug Pani Anny Kowalskiej
Dzi?kuj? za t? rekomendacj?. Czy mog?aby? poda? mi wi?cej szczeg???w na temat tej wsp??pracy? By?emby wdzi?czny za jakiekolwiek dodatkowe informacje.
Odpowiedz

Krakus napisał(a):Czy mog?aby? poda? mi wi?cej szczeg???w na temat tej wsp??pracy?
W?a?nie... Szczeg??y s? kluczowe... Jakie materia?y preferuje pani Anna? Jak radzi sobie z wyzwaniami technicznymi?
Odpowiedz

I warto doda? - czy projektantka jest otwarta na zmiany w projekcie w trakcie realizacji? To wa?ne dla przysz?o?ci domu i ewentualnych modyfikacji.
Odpowiedz

Budowniczy_60plus napisał(a):
EmiRider napisał(a):
Pani Anna doskonale radzi sobie z wyzwaniami technicznymi, a jej do?wiadczenie pozwala jej swobodnie dobiera? materia?y. Co do zmian w projekcie - jest bardzo elastyczna i otwarta na sugestie klienta.
Odpowiedz

zakletamelodia napisał(a):Pani Anna doskonale radzi sobie z wyzwaniami technicznymi.
Bardzo mnie to cieszy. Zdecydowanie skontaktuj? si? z Pani? Ann?.
Odpowiedz

Krakus napisał(a):Zdecydowanie skontaktuj? si? z Pani? Ann?.
Dobra decyzja... Ale pami?taj, aby przedstawi? jej dok?adnie swoje oczekiwania i wymagania...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości