11-20-2023, 09:02 AM
Witam wszystkich. Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trz dla mojego nowego domu. Czy kto? m?g?by poleci? mi jakiego? sprawdzonego specjalist??
Krakus napisał(a):Poszukuj? do?wiadczonego projektanta wn?trzM?j drogi, wyb?r odpowiedniego projektanta to nie lada wyzwanie... Wa?ne jest, aby znale?? osob? z odpowiednim do?wiadczeniem i wiedz? techniczn?... Zawsze warto poprosi? o portfolio lub przyk?adowe projekty...
Budowniczy_60plus napisał(a):Wa?ne jest, aby znale?? osob? z odpowiednim do?wiadczeniem i wiedz? techniczn?.Dok?adnie! Ale pami?tajmy te? o d?ugoterminowych konsekwencjach takiej decyzji. Wybieraj?c projektanta, musimy bra? pod uwag? nie tylko jego umiej?tno?ci teraz, ale tak?e jak b?dzie si? rozwija? w przysz?o?ci.
zakletamelodia napisał(a):Ja korzysta?am z us?ug Pani Anny KowalskiejDzi?kuj? za t? rekomendacj?. Czy mog?aby? poda? mi wi?cej szczeg???w na temat tej wsp??pracy? By?emby wdzi?czny za jakiekolwiek dodatkowe informacje.
Krakus napisał(a):Czy mog?aby? poda? mi wi?cej szczeg???w na temat tej wsp??pracy?W?a?nie... Szczeg??y s? kluczowe... Jakie materia?y preferuje pani Anna? Jak radzi sobie z wyzwaniami technicznymi?
Budowniczy_60plus napisał(a):Pani Anna doskonale radzi sobie z wyzwaniami technicznymi, a jej do?wiadczenie pozwala jej swobodnie dobiera? materia?y. Co do zmian w projekcie - jest bardzo elastyczna i otwarta na sugestie klienta.EmiRider napisał(a):
zakletamelodia napisał(a):Pani Anna doskonale radzi sobie z wyzwaniami technicznymi.Bardzo mnie to cieszy. Zdecydowanie skontaktuj? si? z Pani? Ann?.
Krakus napisał(a):Zdecydowanie skontaktuj? si? z Pani? Ann?.Dobra decyzja... Ale pami?taj, aby przedstawi? jej dok?adnie swoje oczekiwania i wymagania...