Jak wybra? odpowiednie o?wietlenie do salonu?

Witam wszystkich! Zastanawiam si?, jakie o?wietlenie b?dzie najlepsze do mojego salonu. Mam du?e okna, ale po zmroku potrzebuj? dodatkowego ?wiat?a. Jakie lampy polecacie?
Odpowiedz

StaryWilkuu napisał(a):Zastanawiam si?, jakie o?wietlenie b?dzie najlepsze do mojego salonu.
My?l?c d?ugoterminowo, warto zainwestowa? w energooszcz?dne ?ar?wki LED. S? one nieco dro?sze na pocz?tku, ale z czasem przynosz? oszcz?dno?ci.
Odpowiedz

Wchodz? do swojego salonu i patrz? na sufit... Widz? tam pi?kny kryszta?owy ?yrandol - prawdziwe dzie?o sztuki! ?wieci jasno i r?wnomiernie rozprasza ?wiat?o po ca?ym pomieszczeniu. To jest to, co bym poleca?.
Odpowiedz

peter2k napisał(a):Widz? tam pi?kny kryszta?owy ?yrandol
Ohh.. wydaje mi si? troch? za ekstrawagancki Tongue Ale mo?e faktycznie dla niekt?rych pasuje Smile
Odpowiedz

Nie zapominajmy o lampach pod?ogowych! Mog? one stworzy? naprawd? przyjemn? atmosfer? w naszych domach!
Odpowiedz

?wiat?owstr?t napisał(a):Nie zapominajmy o lampach pod?ogowych!
Tak, bo przecie? to takie praktyczne... A mo?e jeszcze ?wieczki? Haha.
Odpowiedz

Dzi?ki za sugestie. LEDy brzmi? dobrze, ale te? zastanowi? si? nad tym ?yrandolem. Nie jestem pewien co do lamp pod?ogowych...
Odpowiedz

StaryWilkuu napisał(a):Nie jestem pewien co do lamp pod?ogowych...
Warto pami?ta?, ?e odpowiednie o?wietlenie to nie tylko kwestia estetyki, ale r?wnie? funkcjonalno?ci. Lampy pod?ogowe mog? by? bardzo przydatne w miejscach wymagaj?cych dodatkowego ?wiat?a.
Odpowiedz

Wyobra? sobie cichy wiecz?r... Siedzisz na kanapie z ksi??k? w r?ce. Przy twoim boku stoi lampa pod?ogowa daj?c idealn? ilo?? ?wiat?a do czytania. Czy? to nie brzmi kusz?co?
Odpowiedz

peter2k napisał(a):Wyobra? sobie cichy wiecz?r... Siedzisz na kanapie z ksi??k? w r?ce.
Ohh.. To brzmi naprawd? relaksuj?co Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości