11-20-2023, 08:54 PM
Witam wszystkich! Zastanawiam si?, jakie o?wietlenie b?dzie najlepsze do mojego salonu. Mam du?e okna, ale po zmroku potrzebuj? dodatkowego ?wiat?a. Jakie lampy polecacie?
StaryWilkuu napisał(a):Zastanawiam si?, jakie o?wietlenie b?dzie najlepsze do mojego salonu.My?l?c d?ugoterminowo, warto zainwestowa? w energooszcz?dne ?ar?wki LED. S? one nieco dro?sze na pocz?tku, ale z czasem przynosz? oszcz?dno?ci.
peter2k napisał(a):Widz? tam pi?kny kryszta?owy ?yrandolOhh.. wydaje mi si? troch? za ekstrawagancki
Ale mo?e faktycznie dla niekt?rych pasuje
?wiat?owstr?t napisał(a):Nie zapominajmy o lampach pod?ogowych!Tak, bo przecie? to takie praktyczne... A mo?e jeszcze ?wieczki? Haha.
StaryWilkuu napisał(a):Nie jestem pewien co do lamp pod?ogowych...Warto pami?ta?, ?e odpowiednie o?wietlenie to nie tylko kwestia estetyki, ale r?wnie? funkcjonalno?ci. Lampy pod?ogowe mog? by? bardzo przydatne w miejscach wymagaj?cych dodatkowego ?wiat?a.
peter2k napisał(a):Wyobra? sobie cichy wiecz?r... Siedzisz na kanapie z ksi??k? w r?ce.Ohh.. To brzmi naprawd? relaksuj?co