Interpretacja przepis?w dotycz?cych budowy gara?u - potrzebuj? pomocy!

Cze?? wszystkim! Mam problem z interpretacj? przepis?w dotycz?cych budowy gara?u. Chcia?bym zbudowa? gara? na swojej dzia?ce, ale nie jestem pewien jakie s? wymagania co do jego wielko?ci i odleg?o?ci od granicy dzia?ki. Kto? mo?e mi pom?c?!
Odpowiedz

Marcin_75 napisał(a):Chcia?bym zbudowa? gara? na swojej dzia?ce, ale nie jestem pewien jakie s? wymagania co do jego wielko?ci i odleg?o?ci od granicy dzia?ki.

Hej Marcin! Oczywi?cie ch?tnie Ci pomog?! Wszystko zale?y od planu zagospodarowania terenu dla Twojej lokalizacji. Zazwyczaj minimalna odleg?o?? wynosi 4 metry, ale mog? by? r??nice!
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):Wszystko zale?y od planu zagospodarowania terenu dla Twojej lokalizacji.
Dok?adnie tak. Najlepiej skontaktuj si? ze swoim urz?dem miejskim lub gminnym w tej sprawie. Oni powinni udzieli? Ci najbardziej aktualnych informacji.
Odpowiedz

polar_story napisał(a):Najlepiej skontaktuj si? ze swoim urz?dem miejskim lub gminnym w tej sprawie.
Super Pomys?!! Dzi?ki Za Sugesti?!!
Odpowiedz

Co do wielko?ci gara?u to te? musisz sprawdzi? lokalne przepisy. Ale zazwyczaj, je?li gara? ma by? jednostanowiskowy, to minimalne wymiary to 3x5 metr?w!
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):Ale zazwyczaj, je?li gara? ma by? jednostanowiskowy, to minimalne wymiary to 3x5 metr?w!
Tak jest. I pami?taj o wysoko?ci - powinna wynosi? co najmniej 2,2 metra.
Odpowiedz

Dzi?ki Za Informacje!! Czy Musz? Mie? Jakie? Pozwolenia Na Budow? Gara?u?
Odpowiedz

Tak Marcin! B?dziesz potrzebowa? pozwolenia na budow?! Ale nie martw si? - proces nie jest tak skomplikowany jak mo?e si? wydawa?!
Odpowiedz

Marcin_75 napisał(a):Czy Musz? Mie? Jakie? Pozwolenia Na Budow? Gara?u?
Tak, b?dziesz potrzebowa? zgody s?siad?w i pozwolenia na budow? od urz?du miasta lub gminy.
Odpowiedz

Super!! Bardzo Wam Dzi?kuj? Za Pomoc!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości