Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim. Planowanie systemu nawadniania w ogrodzie jest kluczowe dla utrzymania zdrowych ro?lin i efektywnego wykorzystania wody. Wa?ne jest, aby uwzgl?dni? typ gleby, rodzaj ro?linno?ci oraz dost?pno?? ?r?de? wody.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
A co z technologi?? Mo?e powinni?my zainstalowa? inteligentny system nawadniania sterowany przez nasz? ulubion? asystentk? g?osow? - "Alexa, podlej mi ogr?d". To by?oby co?!
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Haha TechnoMistrz ma racj?! Wyobra?cie sobie takie rozwi?zanie - siedz? sobie na le?aku z drinkiem i m?wi? "Siri, teraz!" a ona podlewa mi ogr?d. To by by?o co?!
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Panowie adam94 i TechnoMistrz maj? ciekawe pomys?y. Ale wracaj?c do tematu ? StaryWilkuu czy mo?esz nam wi?cej powiedzie? o tym jak prawid?owo zaplanowa? system nawadniania?
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
No pewnie, ?e mog?. Chodzi o to, aby dobrze rozplanowa? uk?ad rur i zraszaczy. Trza te? pami?ta? o filtrach na wej?ciu systemu nawadniania.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
To jak malowanie obrazu! Musisz wyobrazi? sobie og?lny plan swojego ogrodu i gdzie chcesz umie?ci? swoje ro?liny. Nast?pnie dodajesz linie - twoje rury - kt?re dostarcz? ?yciodajn? wod? do ka?dego zak?tka tego krajobrazu.
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Wow! Tyle rzeczy do uwzgl?dnienia! Ale jestem pe?en entuzjazmu!! Czas zabra? si? za projektowanie mojego systemu nawadniania!!