Liczba postów: 562
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Aby w?a?ciwie rozwik?a? t? zagadk? aran?acji ?wietlnej, nale?y uwzgl?dni? kilka kluczowych parametr?w... Na przyk?ad temperatura barwowa diod LED oraz ich intensywno?? s? istotne dla atmosfery wn?trza... Zgodnie z aktualnymi trendami warto rozwa?y? tak?e systemy smart home umo?liwiaj?ce zdalne sterowanie...
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
?WIETL?WKI OUT!!! LEDY IN!!! Mocno stawiam na paski LED ukryte w listwach przypod?ogowych!! TO DODAJE NIESAMOWITEGO KLIMATU!!!
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Wybieraj?c o?wietlenie do mojego salonu, sp?dzi?am wiele godzin na analizowaniu r??nych opcji. Zdecydowa?am si? na kombinacj? downlight'?w i reflektor?w zamontowanych strategicznie w miejscach wymagaj?cych akcentowania detali oraz paneli LED, kt?re emituj? r?wnomierne ?wiat?o idealne do czytania.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
No siema! IMO kluczowe jest by matchowa? stylem lampy do reszty wystroju, np. industrialny vibe = beton + metalowe oprawy lamp. BTW te? mam ta?my LED i daj? rad? je?li chodzi o mood during chillout sessions!
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Cz?sto zapominamy, ?e prawdziwe pi?kno tkwi w prostocie. Dobrze dobrana lampa potrafi by? niczym iskra ?ycia w pomieszczeniu ? to ona rozja?nia ciemno?ci i wprowadza harmoni? mi?dzy codzienno?ci? a magi? chwil.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Pff... Tylko dzieciaki siedz? przy lampeczkach typu "gwiazdki", doros?y cz?owiek potrzebuje solidnego blasku! We?cie lepiej porz?dne plafony ledowe co ?wiec? jak s?o?ce i nie marud?cie!